fbpx
Radio Brand

Rádiót indítottak a magyar Class FM volt munkatársai Spanyolországban

Az egykori Class FM volt munkatársai által most elindított Radio Brand elsősorban a hozzájuk hasonlóan Spanyolországban élő magyarokat célozza, de a magyarországi magyarokat is szeretné szórakoztatni és közben informálni a spanyol helyzetről.

Több éves álma vált valóra a Class FM két egykori munkatársának, a hosszú évek óta Spanyolországban élő Tóth Brigittának és férjének, Vég Rolandnak azzal, hogy szeptember 7-én, hétfőn elindították a Radio Brand nevű rádiójukat, mely az első spanyolországi magyar rádió.

A rádió azzal a céllal indult, hogy a spanyolországi magyarokat, illetve a magyarországi magyarokat is informálja a spanyol helyzetről. Bárki, bárhonnan és bármikor elérheti és hallgathatja az adást a radiobrand.eu weboldalon. Egyelőre négy műsoruk van, illetve óránként jelentkeznek hírekkel: váltakozva, egyik órában a magyarországi, másik órában a spanyolországi történésekről tájékoztatják a hallgatókat.

Még csak most indultak, de hamarosan bővülhet a csapatuk, hiszen már többen felajánlották, hogy akár ingyen is besegítenek nekik. Rövidesen csatlakozik hozzájuk a korábban többek között a korábban szintén a Class FM-nél is dolgozó, nemrég nemzetközi tévés karrierbe is kezdő Kőváry Anett egy sport- és életmódmagazinnal, illetve több rádiós múlt nélküli lelkes amatőr is jelentkezett már.

Tóth Brigitta és Vég Roland szeretnének minél több emberhez eljutni, már csak azért is, mert így nagyobb eséllyel érhetik el, hogy önfenntartóvá váljanak és tudjanak hirdetőket szerezni. Eddig ugyanis a rádió elindításához szükséges minden beruházást lényegében maguk álltak, de mivel február óta nekik sincs fix munkájuk, ezért szükségük volna a támogatásra. Ennek érdekében csináltak is egy támogatói oldalt még júliusban a GoFundMe-n, ám a nagyjából az éves működésüket fedező összegnek egyelőre csak a töredéke jött össze, de továbbra is várják a támogatókat.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások