A TV2 Love Bistro című műsorának egyik jelenete

Éjszakára kerül át a Love Bistro

A TV2 gasztroműsora nagyon rossz nézettségi adatokat produkál. Ez már a második gasztroműsor a csatornán, ami megbukik idén ősszel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Három hét után éjszakára pakolja a legújabb főzőműsorát a TV2. A SorozatWiki szerint a Love Bistro már a premier napján sem érdekelte az embereket és gyengén indított, majd a harmadik adásra teljesen bedőlt a nézettsége. A Rubin Kristóf gyártócége, a Free Monkeys Production által készített Love Bistro azóta is borzasztó számokat produkál a Nielsen Közönségmérés adatai szerint.

Az oldal szerint a TV2 ezután dönthetett úgy, hogy 22:10-re pakolja a műsort, ami nagyjából éjjel fél 1-ig fog tartani a jövő héttől.

A főzős produkció 5 hetes, így az utolsó két hét adásai kerülnek adásba ilyen kései időpontban.

A SorozatWiki hozzátette: az elmúlt egy hónapban már ez a második gasztro témájú műsorbukás a TV2-n, ugyanis augusztusban a MasterChef VIP 2. szezonja is borzasztóan teljesített.A Love Bistro helyén a múlt héten bejelentett Bezár a bazár 3. évada lesz látható 20:40-kor. Ez a gameshow a TV2 legsikeresebb műsoraihoz tartozik, ezért a TV2 joggal reméli, hogy ezzel javítani tud.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A TV2 Love Bistro című műsorának egyik jelenete. Fotó: sajtószoba
Szóljon hozzá!