fbpx
A TV2 Bezár a bazár! című műsora és két műsorvezetője, Tilla és Majka

Megújulva tér vissza a Bezár a bazár!

Több újdonsággal is jelentkezik szeptember közepétől hétköznap esténként a TV2 gameshow-ja.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Szeptember 14-én este megújult formában tér vissza az elmúlt évek egyik legsikeresebb gameshow-ja a TV2-re.

Már látható is erről egy előzetes videó.

A Bezár a bazár! házigazdái most is a Majka és Tilla lesznek.

A harmadik évad egyik újdonsága a „Bazári majom”. Az emberszabású plüssfigura egy körön át segítheti a játékosokat a kihívás megoldásában. Szintén a Bazárban zajló játék újdonsága, hogy a dobozokban úgynevezett „meglepetéskártyákat” helyeznek el a szerkesztők, ezeken különböző extra nyereményeket tüntetnek fel.

A kvízjátékban is lesz változás: az előző évadban már használt, fotós kvízkérdések mellett videó bejátszásokhoz kapcsolódó kérdések is lesznek. Ezek között egyaránt szerepelnek klasszikussá vált filmrészletek, kultikussá vált videóklipek, vagy épp az elmúlt évtized emlékezetes internetes mémjei.

A játékosoknak az előző évad népszerű kihívásai mellett 15 új kihívással kell megbirkózniuk: a feladatok a gyorsaságukat, ügyességüket és fizikai állóképességüket egyaránt próbára teszi.  Most is lesz „Varázsdoboz” a garantált 300 ezer forintos készpénznyereménnyel és a „Szerencsepárnák” hárommilliós nyereményében is reménykedhetnek a játékosok.

A TV2 produkciójába ezúttal is több ezren jelentkeztek, közülük körülbelül száz párosnak adatik lehetősége, hogy megnyerje az akár 25 millió forintos fődíjat, illetve a több mint 500 tárgynyereményt, melyek összértéke 25 millió forint.

A műsor előző két évada alatt több mint 110 millió forintnyi nyereményt vittek el a játékosok, a legnagyobb nyeremény 6 millió forint értékű volt. A legnagyobb bukás során egy játékospár a tizedik kérdésre adott rossz választ, így a 25 milliós főnyeremény helyett 300 ezer forinttal távoztak.

A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megbízásából.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A TV2 Bezár a bazár! című műsora és két műsorvezetője, Tilla és Majka. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások