Az RTL Klub A mi kis falunk c. sorozatának 5. évadának egyik jelenete

Bejelentette az RTL Klub A mi kis falunk új évadának időpontját

A sorozat immáron az 5. évadához érkezik. Már az előzetese is elkészült.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptember 19-én, 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja – közölte az RTL Magyarország ma, kedden.

Az 5. évad főbb szereplői lesznek:

Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Rusznák András.

Az RTL tájékoztatása szerint az 5. évad epizódjai audio-narrációval is rendelkeznek.

A sorozat folytatásából kiderül, kopogtat-e a gólya Pajkaszegen, hiszen a negyedik évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja.  Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak. A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. Emellett a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Íme egy kis előzetes videó A mi kis falunk 5. évadáról.

Borító: Az RTL Klub A mi kis falunk c. sorozatának 5. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!