fbpx
TV2 Mintaapák, jelenet

Változtat a TV2 a Mintaapák és a Love Bistro kapcsán

Mindössze pár napja, hétfőn lépett életbe a TV2 legújabb műsorrendje, jövő héten azonban máris változás lesz.

A mostani műsorrend bevezetésekor tért vissza a TV2-re a megújult Mintaapák című sorozat az új szereplőgárdával és indult el a Love Bistro című új gasztrovetélkedő.

A jövő héttől életbe lépő újbóli változtatás keretében megnő a Mintaapák című sorozat időtartama és kitolódik a Love Bistro valamint A Piramis kezdési időpontja.

Az erről beszámoló SorozatWiki szerint a Mintaapák a jövő héttől ugyan 19:45-kor indul majd, mint ahogyan most is, de az adásideje 20 perccel megnő majd. A rajongók azonban hiába örülnek, hogy most többet láthatják a kedvenc sorozatukat, az oldal ugyanis megtudta azt is a TV2 sajtóosztályától, hogy nem a széria nettó adásideje nő meg, hanem a bruttó ideje, vagyis valójában csak azért ér véget később a sorozat, mert a sorozatot úgy hozták vissza ezen a héten, hogy egyelőre nem sugároztak reklámot, a jövő héttől viszont már nem tudják ezt elkerülni a nézők.

A TV2 Love Bistro című műsorának egyik jelenete
A TV2 Love Bistro című műsorának egyik jelenete. Fotó: sajtószoba

A reklámok miatt kitolódik a Mintaapákat követő többi műsor kezdete is. Így a Love Bistro az eddigi 20:20-ról 20:40-re kerül át, így pedig már fél órányi hátránnyal kezdődik majd az RTL Klubon futó versenytárshoz, a Konyhafőnökhöz képest, ami viszont tovább növelheti a TV2 vetélkedőjének hátrányát.

A Piramis című gameshow késő esti ismétlése is kitolódik és csak 22:50-kor kezdődik majd.

További médiás hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Jelenet a Mintaapákból. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások