fbpx
RTL Klub, Barátok közt logó

Rendhagyó magazinműsorral jelentkezett a Barátok közt

A Barátok közt tízezredik epizódja alkalmából készült magazinműsorban Veréb Tamás, a sorozat egyik szereplője műsorvezetőként debütált, és sok kulisszatitok kiderül belőle az RTL Klub jubiláló sorozatáról.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a napokban az RTL Klub már a tízezredik részét tűzte képernyőre a Barátok közt című sorozatnak.

A sorozat jubileumi epizódja alkalmából különleges magazinműsor készült, amely már elérhető az RTL.hu-n. A rajongók ebben sosem látott bakikkal, leg-leg-leg pillanatokkal, kulisszatitkokkal találkozhatnak, valamint végigkövethetik Nagy Alexandra (Fekete Alíz megformálójának) egy napját.

A magazinműsor műsorvezetője Veréb Tamás színész volt, aki a magazinban debütált először műsorvezetőként. A színésznek a műsorvezetés régi vágya volt, de arra nem számított, hogy épp a Barátok közt által sikerül megvalósítani.

„Nem olyan régen tűntem fel a sorozatban, Székely Csongorként néhány hónapig láthattak a nézők. Már a szereplést is óriási ajándékként éltem meg, és most újabb álmom vált valóra, hiszen egy ideje kacérkodom a műsorvezetéssel. A Barátok köztöt gyerekkorom óta imádom, ezért már az is óriási dolog volt számomra, amikor bekerültem a produkcióba, mint Csongor. Ám a feszített munkatempó miatt sajnos több olyan része is volt a stúdiónak, ahol egyáltalán nem jártam. Most azonban bevethettem magam Novák Laci kisboltjába, és megmutathattam a nézőknek az ott árusított termékeket, melyek közül mind egyedileg, a produkció számára készül, önálló márkanevekkel. Emellett soha nem látott kulisszatitkokat is megosztok, bízom benne, hogy a nézők is érdeklődéssel fogadják”

– mondta Veréb Tamás.

A színész-énekes-dalszerző annyira jól érezte magát műsorvezetőként, hogy még az is elképzelhető: hamarosan feltűnik ebben a szerepben valamelyik csatornán.

„Aki ismer, az tudja, hogy imádok beszélni, információkat megosztani a környezetemmel. Éppen ezért komfortosan éreztem magam, annak ellenére, hogy még sosem csináltam ilyet. Tudom, hogy még sok munka áll előttem annak érdekében, hogy igazán megtanuljam a szakmát, de úgy érzem, lenne helye az életemben a műsorvezetésnek, mert hatalmas örömöt okozott. Ezért a későbbiekben keresni fogom az ilyen lehetőségeket” – hangsúlyozta Veréb Tamás.

További hírek találhatók a Media1-en! Facebook-oldalunk ITT található.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások