RTL Klub, Barátok közt logó

Rendhagyó magazinműsorral jelentkezett a Barátok közt

A Barátok közt tízezredik epizódja alkalmából készült magazinműsorban Veréb Tamás, a sorozat egyik szereplője műsorvezetőként debütált, és sok kulisszatitok kiderül belőle az RTL Klub jubiláló sorozatáról.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a napokban az RTL Klub már a tízezredik részét tűzte képernyőre a Barátok közt című sorozatnak.

A sorozat jubileumi epizódja alkalmából különleges magazinműsor készült, amely már elérhető az RTL.hu-n. A rajongók ebben sosem látott bakikkal, leg-leg-leg pillanatokkal, kulisszatitkokkal találkozhatnak, valamint végigkövethetik Nagy Alexandra (Fekete Alíz megformálójának) egy napját.

A magazinműsor műsorvezetője Veréb Tamás színész volt, aki a magazinban debütált először műsorvezetőként. A színésznek a műsorvezetés régi vágya volt, de arra nem számított, hogy épp a Barátok közt által sikerül megvalósítani.

„Nem olyan régen tűntem fel a sorozatban, Székely Csongorként néhány hónapig láthattak a nézők. Már a szereplést is óriási ajándékként éltem meg, és most újabb álmom vált valóra, hiszen egy ideje kacérkodom a műsorvezetéssel. A Barátok köztöt gyerekkorom óta imádom, ezért már az is óriási dolog volt számomra, amikor bekerültem a produkcióba, mint Csongor. Ám a feszített munkatempó miatt sajnos több olyan része is volt a stúdiónak, ahol egyáltalán nem jártam. Most azonban bevethettem magam Novák Laci kisboltjába, és megmutathattam a nézőknek az ott árusított termékeket, melyek közül mind egyedileg, a produkció számára készül, önálló márkanevekkel. Emellett soha nem látott kulisszatitkokat is megosztok, bízom benne, hogy a nézők is érdeklődéssel fogadják”

– mondta Veréb Tamás.

A színész-énekes-dalszerző annyira jól érezte magát műsorvezetőként, hogy még az is elképzelhető: hamarosan feltűnik ebben a szerepben valamelyik csatornán.

„Aki ismer, az tudja, hogy imádok beszélni, információkat megosztani a környezetemmel. Éppen ezért komfortosan éreztem magam, annak ellenére, hogy még sosem csináltam ilyet. Tudom, hogy még sok munka áll előttem annak érdekében, hogy igazán megtanuljam a szakmát, de úgy érzem, lenne helye az életemben a műsorvezetésnek, mert hatalmas örömöt okozott. Ezért a későbbiekben keresni fogom az ilyen lehetőségeket” – hangsúlyozta Veréb Tamás.

További hírek találhatók a Media1-en! Facebook-oldalunk ITT található.

Szóljon hozzá!