fbpx
Magyar Hang hetilapok

Új mérföldkőhöz ért a Magyar Hang

Látványos videó is készült a pillanatról.

Múlt héten, szerda éjszaka Pozsonyban már a 2 milliomodik Magyar Hangot nyomtatta ki a helyi nyomda  – derül ki egy videóból, amire Lukács Csaba, a hetilap lapigazgatójának nyilvános Facebook-oldalán bukkantunk.

A Magyar Hang 2018 májusában, azután jött létre, hogy Simicska Lajos nagyvállalkozó az újbóli Fidesz-győzelem után bezárta a Magyar Nemzetet, mely azután később egyébként odakerült a fideszes médiaholdinghoz, a KESMA-hoz.

A Magyar Hangot György Zsombor főszerkesztő és a kormányfüggetlen Magyar Nemzet volt újságíróiból és szerkesztőiből álló stáb hozta létre, meglehetősen sanyarú körülmények között, igencsak nehezített pályán. Magyarországon például egyetlen nyomda sem vállalta el a Magyar Hang nyomtatását, ezért azt a szomszédos Szlovákiában, Pozsonyban készítik.

A koronavírus alatt egyébként újra megpróbálkozott a Magyar Hang azzal, hogy hátha a hazai nyomdák elvállalják a feladatot, de nem kellett a nyomdáknak a megbízás, úgyhogy ezért is maradt a nyomtatás végül a szomszédos Szlovákiában.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások