fbpx
TV2 Kids

Nevet vált és megújul a Kiwi TV, a TV2 Csoport gyerekcsatornája

Augusztus közepétől TV2 Kids néven folytatja működését a Kiwi TV. Érkezik néhány új premier a gyerekcsatornára.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Kiwi gyerekcsatorna a TV2 Média Csoport mai tájékoztatása szerint augusztus 17-től  jelentkezik TV2 Kids néven.

A megújult csatorna olyan Magyarországon eddig nem látott meséket sugároz majd mint a Remy & Boo, mely augusztus 17-től hétköznaponként 19.30-kor lesz képernyőn.

Érkezik a Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek III. évada, mely szeptember 19-én 18 órakor kezdődik a TV2 Kids csatornán.A Grizzy és a lemmingek II. évada hétköznap 16 órától lesz látható, az Agyafúrt sztorik II. hétköznap 19 órától folytatódik.

A TV2 Kids-en először lesz látható a Wissper hétköznaponként 18.30-kor, és a már ismert kedvencek új évadokkal jelentkeznek. Úgy, mint a Littlest Pet Shop II., Littlest Pet Shop III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság IV.

Képernyőn lesz Hókuszpók, folytatódik a Hupikék törpikék, az örök klasszikus Magyar népmesék, a Garfield és Nils Holgersson utazásai a vadludakkal.

Augusztus 15-től szombaton este jön az Angry Birds – a film, vasárnap az Alsógatyás Kapitány: Az első nagyon nagy film. Hétfőn Megaagy, keddtől Nagyon vadon 1,2,3, majd a Bolondos vadászidény.

Augusztus 22-én 20 órakor Így neveld a sárkányodat, másnap My Little Pony: A film.

Láthatják a gyerekek majd a Spongyabob: Ki a vízből!-t, a Postás Pat – A mozifilm című mesét, Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts Film című történetet, a Blinky Bill-t, lesz Vigyázz, kész, szörf! 2., Undipofik és vetítik Az elrabolt hercegnőt is.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!