fbpx
A Next FM csapata

Next FM néven indult új rádió, egykori Music FM-es is a stáb oszlopos tagja

Station managerként vezeti a Next FM-et Juhász Bálint, aki korábban a Petőfi Rádió, Class FM és Music FM műsorvezetője és producere volt.

A Next FM néven indult új netrádió koncepciója, felépítése közel egy év háttérmunka eredménye: rengeteg médiaszakember segítsége, tanácsa lett beépítve az aktuális, és folyamatosan alakuló formátumba. Úgy mint a célközönség, a Next FM csapata is olyan fiatalokból áll, akik imádnak rádiózni, és mindent meg akarnak tenni a minőségi, tartalmas szórakoztatásért.

„Most te jössz! A friss digitális állomás a jelenre, pezsgésre, és a valódi hallgatói igényekre épít: új zenékkel dobjuk fel a napod, műsorvezetőink mosolyt csalnak az arcodra, beszélgetéseink értéket közvetítenek. Amikor a Next FM-et választod, nem maradsz le semmiről: rengeteg kitelepülés, élő műsor, interakció vár rád” – áll az új rádió a Media1-hez eljuttatott felhívásában.

A Next FM elindítását megelőzően még márciusban több száz fiatalt kérdeztek arról, mit szeretnének hallani, ha rádióról van szó, ennek alapján alakították ki a zenei kínálatot. Azt írják, nem szeretnének senkit untatni hosszú hír- vagy reklámblokkal, elfáradt promócióval, lejárt, kiégett slágerekkel. A Next FM-nél minden hallgató aktív részese lehet a műsornak, hiszen nem csak nekik, hanem velük készítik a tartalmat.

nextfm

A rádió úgynevezett „student radio” formátumban működik. Kiemelten ott akarnak lenni a legnagyobb eseményeken, fesztiválokon, és a szupersztárokkal akarnak beszélgetni, legyen az YouTuber, podcaster, tehetséges sportoló, vagy méltán híres zenész, de vannak programajánlók és olyan videók is, ahol a legjobb helyeket ajánlják.

Úgy vélik, hogy ma már nem elég egy lineáris rádióműsor, a digitális jelenlét nélkülözhetetlen, ezért saját stábbal készülnek a videók. Az állomás nagy figyelmet fordít az Instagram, IGTV, YouTube és Facebook megjelenésre is. A Next FM önmagára egy tartalomplatformként tekint, ahol minden megtalálható egy helyen. A digitális megoldásoknak köszönhetően pedig lehetőség nyílik hirdetői oldalról is kipróbálni új, eddig itthon nem használt megjelenési formákat (pl. geolokalizációs hirdetés, push üzenetek, személyre szabott stream, felhőalapú adminisztrációk).

A Next FM célja egy olyan alkotóműhely létrehozása, amely felkarolva a tehetséges fiatalokat azon dolgozik, hogy legyen utánpótlás – valamint egy piacvezető, fiataloknak szóló, modern, vonzó digitális rádió működtetése, mely mindennapjaik szerves része, minőségi, érdekes, számukra releváns tartalmakkal szórakoztat.

A Next FM-et Juhász Bálint station managerként vezeti, aki korábban a Petőfi Rádió, Class FM, Music FM műsorvezetője és producere volt. A csapatban Zongor Norbert a social media megjelenésért felel, Herold Kornél viszi a videó divíziót, Dolezsár Bence releváns hazai és nemzetközi tapasztalattal segíti a projekt innovatív üzleti felépítését és sikeres növekedését, Csáki Attila pedig az IT struktúrát építi.

A stábban műsorvezetőként, szerkesztőként ott van továbbá Antalka Izabella, Csonka Niki, Fókás Andor, Juhász Anita, Kisbali Bence, Komjáti Péter, Lendvai Bia, Strábel Farkas, Varga Gergő. A csapatot segíti továbbá Bolla Marcell londoni rádiós szakember, akire programinggal kapcsolatos kérdésekben támaszkodhat a Next FM.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra ITT lehet feliratkozni.

Borító: A Next FM csapata
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */