A Next FM csapata

Next FM néven indult új rádió, egykori Music FM-es is a stáb oszlopos tagja

Station managerként vezeti a Next FM-et Juhász Bálint, aki korábban a Petőfi Rádió, Class FM és Music FM műsorvezetője és producere volt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Next FM néven indult új netrádió koncepciója, felépítése közel egy év háttérmunka eredménye: rengeteg médiaszakember segítsége, tanácsa lett beépítve az aktuális, és folyamatosan alakuló formátumba. Úgy mint a célközönség, a Next FM csapata is olyan fiatalokból áll, akik imádnak rádiózni, és mindent meg akarnak tenni a minőségi, tartalmas szórakoztatásért.

„Most te jössz! A friss digitális állomás a jelenre, pezsgésre, és a valódi hallgatói igényekre épít: új zenékkel dobjuk fel a napod, műsorvezetőink mosolyt csalnak az arcodra, beszélgetéseink értéket közvetítenek. Amikor a Next FM-et választod, nem maradsz le semmiről: rengeteg kitelepülés, élő műsor, interakció vár rád” – áll az új rádió a Media1-hez eljuttatott felhívásában.

A Next FM elindítását megelőzően még márciusban több száz fiatalt kérdeztek arról, mit szeretnének hallani, ha rádióról van szó, ennek alapján alakították ki a zenei kínálatot. Azt írják, nem szeretnének senkit untatni hosszú hír- vagy reklámblokkal, elfáradt promócióval, lejárt, kiégett slágerekkel. A Next FM-nél minden hallgató aktív részese lehet a műsornak, hiszen nem csak nekik, hanem velük készítik a tartalmat.

nextfm

A rádió úgynevezett „student radio” formátumban működik. Kiemelten ott akarnak lenni a legnagyobb eseményeken, fesztiválokon, és a szupersztárokkal akarnak beszélgetni, legyen az YouTuber, podcaster, tehetséges sportoló, vagy méltán híres zenész, de vannak programajánlók és olyan videók is, ahol a legjobb helyeket ajánlják.

Úgy vélik, hogy ma már nem elég egy lineáris rádióműsor, a digitális jelenlét nélkülözhetetlen, ezért saját stábbal készülnek a videók. Az állomás nagy figyelmet fordít az Instagram, IGTV, YouTube és Facebook megjelenésre is. A Next FM önmagára egy tartalomplatformként tekint, ahol minden megtalálható egy helyen. A digitális megoldásoknak köszönhetően pedig lehetőség nyílik hirdetői oldalról is kipróbálni új, eddig itthon nem használt megjelenési formákat (pl. geolokalizációs hirdetés, push üzenetek, személyre szabott stream, felhőalapú adminisztrációk).

A Next FM célja egy olyan alkotóműhely létrehozása, amely felkarolva a tehetséges fiatalokat azon dolgozik, hogy legyen utánpótlás – valamint egy piacvezető, fiataloknak szóló, modern, vonzó digitális rádió működtetése, mely mindennapjaik szerves része, minőségi, érdekes, számukra releváns tartalmakkal szórakoztat.

A Next FM-et Juhász Bálint station managerként vezeti, aki korábban a Petőfi Rádió, Class FM, Music FM műsorvezetője és producere volt. A csapatban Zongor Norbert a social media megjelenésért felel, Herold Kornél viszi a videó divíziót, Dolezsár Bence releváns hazai és nemzetközi tapasztalattal segíti a projekt innovatív üzleti felépítését és sikeres növekedését, Csáki Attila pedig az IT struktúrát építi.

A stábban műsorvezetőként, szerkesztőként ott van továbbá Antalka Izabella, Csonka Niki, Fókás Andor, Juhász Anita, Kisbali Bence, Komjáti Péter, Lendvai Bia, Strábel Farkas, Varga Gergő. A csapatot segíti továbbá Bolla Marcell londoni rádiós szakember, akire programinggal kapcsolatos kérdésekben támaszkodhat a Next FM.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra ITT lehet feliratkozni.

Borító: A Next FM csapata

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!