RTL Klub, Barátok közt

Átalakul az RTL Klub műsorrendje, a változás érinti a Barátok közt kezdési időpontját is

A hamarosan életbe lépő változtatások után hosszabb lesz a Fókusz és későbbre kerül a Barátok közt, de más változások is lesznek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az már eddig is ismert volt, hogy miután a jövő héten csütörtökön véget ér a Jófiúk című rendőrös saját gyártású sorozat ismétlése az RTL Klubon, július 17-től, másnaptól helyette A mi kis falunk 4. évadát fogja ismételni a csatorna, ahol az első epizód 20:55-kor kerül majd a képernyőre.

Azonban július 20-tól, a jövő hét utáni hétfőtől más változások is lesznek. A SorozatWiki azt írja, hogy július 20-tól a Fókusz továbbra is 18:50-kor indul, de néhány perccel hosszabb lesz, és innentől kezdve közel másfél órán át jelentkezik, A mi kis falunk pedig az előző heti 20:55 helyett 20:15-re kerül át. A népszerű magyar falusi tévésorozat után a Barátok közt 20:05-ről 70 perccel későbbre kerül, és július 20-tól 21:15-től lesz látható és körülbelül 21:50-ig tart majd.

A sorozatokkal foglalkozó oldal úgy véli, a hétköznap esti változások mellett a csatorna a Barátok közt elmúlt hetekben tapasztalt rossz nézettsége miatt is dönthetett a műsor későbbi időpontba helyezése mellett, ami azonban még kedvezhet is a nézőknek, hiszen a nyári meleg napokon 21 óra után szívesebben tévéznek az emberek, ráadásul A mi kis falunkkal feltételezhetően egy nagyon erős felvezetést fog kapni.

További változás, hogy hétköznap délutánonként 14:40-től a Privát kopók helyett A mi kis falunk előző este vetített epizódja kerül újra adásba. Július 23-tól 15:45-kor A mentalista 5. évadának kifutása után a Castle 7. évadának ismétlését sugározza az RTL Klub.

Délután és kora este mellett késő este is lesz egy kisebb változás, a Doktor Murphy július 24-étől nem csak csütörtökönként, hanem péntekenként 21:55-kor is látható lesz a csatornán.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!