RTL Klub, Barátok közt

Átalakul az RTL Klub műsorrendje, a változás érinti a Barátok közt kezdési időpontját is

A hamarosan életbe lépő változtatások után hosszabb lesz a Fókusz és későbbre kerül a Barátok közt, de más változások is lesznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az már eddig is ismert volt, hogy miután a jövő héten csütörtökön véget ér a Jófiúk című rendőrös saját gyártású sorozat ismétlése az RTL Klubon, július 17-től, másnaptól helyette A mi kis falunk 4. évadát fogja ismételni a csatorna, ahol az első epizód 20:55-kor kerül majd a képernyőre.

Azonban július 20-tól, a jövő hét utáni hétfőtől más változások is lesznek. A SorozatWiki azt írja, hogy július 20-tól a Fókusz továbbra is 18:50-kor indul, de néhány perccel hosszabb lesz, és innentől kezdve közel másfél órán át jelentkezik, A mi kis falunk pedig az előző heti 20:55 helyett 20:15-re kerül át. A népszerű magyar falusi tévésorozat után a Barátok közt 20:05-ről 70 perccel későbbre kerül, és július 20-tól 21:15-től lesz látható és körülbelül 21:50-ig tart majd.

A sorozatokkal foglalkozó oldal úgy véli, a hétköznap esti változások mellett a csatorna a Barátok közt elmúlt hetekben tapasztalt rossz nézettsége miatt is dönthetett a műsor későbbi időpontba helyezése mellett, ami azonban még kedvezhet is a nézőknek, hiszen a nyári meleg napokon 21 óra után szívesebben tévéznek az emberek, ráadásul A mi kis falunkkal feltételezhetően egy nagyon erős felvezetést fog kapni.

További változás, hogy hétköznap délutánonként 14:40-től a Privát kopók helyett A mi kis falunk előző este vetített epizódja kerül újra adásba. Július 23-tól 15:45-kor A mentalista 5. évadának kifutása után a Castle 7. évadának ismétlését sugározza az RTL Klub.

Délután és kora este mellett késő este is lesz egy kisebb változás, a Doktor Murphy július 24-étől nem csak csütörtökönként, hanem péntekenként 21:55-kor is látható lesz a csatornán.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!