fbpx
Behaviour magazin

Tulajdonost vált a BEHAVIOUR magazin

Sziebig Andrea, a lapot eddig megjelentető IT-Business Publishing Kft. ügyvezetője a Media1-nek elmondta, hogy a tulajdonosváltás ellenére a lapot a megszokott szerkesztői csapat készíti majd. A vevő egy meg nem nevezett pénzügyi befektető.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Tulajdonost vált a 2014-es alapítású BEHAVIOUR című havilap és a hozzá kapcsolódó portfólióelemek.

Sziebig Andrea, az IT-Business Publishing ügyvezetője
Sziebig Andrea, az IT-Business Publishing ügyvezetője

Az IT-Business Publishing Kft. ezzel kapcsolatos keddi tájékoztatása szerint az üzleti döntéshozók humánmenedzsment magazinja július 1-jétől kerül egy új kiadóhoz.  A Media1 érdeklődésére, hogy ki a vevő, Sziebig Andrea ügyvezető azt mondta, ezt nem árulhatja el egy erre vonatkozó titoktartási nyilatkozat miatt, de egy pénzügyi befektetőről van szó. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a lapon eddig dolgozó stáb készíti majd a magazint ezután is.

Hozzátette azt is, hogy a BEHAVIOUR-portfólió alapítói és kiadói jogainak értékesítése nem befolyásolja az IT-Business Publishing Kft. portfóliójának többi elemét, azok megmaradnak, és további fejlesztések indulnak. Így az ITBUSINESS magazin és a hozzá tartozó elemek – a weboldal (itbusiness.hu), a napi hírlevél (ITB TODAY), a social media oldalak (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter), a videók, a podcastok, a rendezvények (Inside, ITBusiness&Technology, ITB Club, ITexec, Industry&Technology, IT-Szüret), a toplisták és a hozzájuk kapcsolódó díjak (Top 25 – Az év legsikeresebb ICT-menedzsere, TOP 52 – Az év legsikeresebb ICT-cége) és innovációs díjak (ITBUSINESS Award) – továbbra is a kiadó tulajdonát képezik.

Sziebig Andrea, a kiadó ügyvezetője azt mondta, a BEHAVIOUR eladását komoly személyes sikernek éli meg, hiszen az induláskor sokan nem látták a kapcsolatot az infokommunikációs terület és egy hr-fókuszú magazin között, de az akvizíció a legjobb bizonyíték arra, hogy nem így van.

Az eladást az IT-Business Publishing Kft., illetve vezetője azzal indokolta, hogy a kiadó a jövőben még fókuszáltabban szeretne a technológiai irányvonal prémium megjelenítésére koncentrálni. Az ügyvezető hozzátette, hogy az elmúlt években sok megkeresés érkezett a humánmenedzsment-portfólió megvételére, de most először látta azt, hogy olyan pénzügyi befektető kezébe kerül át a teljes portfólió, ahol a kontinuitás és a hosszútávú működtetéshez szükséges kondíciók biztosítottak.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!