fbpx
ByeAlex

Kulcsfigura távozott a Barátok köztből – ByeAlexnek csak a zenéje „bukkant fel” a sorozatban

Bartha Krisztián (Seprenyi László) Vida Rudival (Csórics Balázs) együtt távozott. A történetben most több karakter élete is gyökeresen megváltozik, nem teljesen függetlenül a sorozat írói gárdájában történt változással. ByeAlex nem a produkció közleménye alapján várható módon „volt jelen”.

Mintegy fél éve tartó munkálatok után új fordulatot vesz az RTL Klub Barátok közt című sorozatában Mátyás király tér lakóinak élete ezekben a napokban. Öt év kihagyás után még tavaly ősszel a produkcióhoz visszatért az a készítő csapat, melynek tagjai szinte a kezdetektől alakították a Barátok közt történetét.

Mostantól lesznek láthatók azok a részek, amelyeket már ők készítettek.

„Egy napi sorozatnál akár fél év is eltelhet, mire az írók asztaláról a nézők elé kerül egy-egy történet. Így most jutunk el oda, hogy elvarrjuk a régi szálakat, a karakterek tulajdonságait egyértelműbb megvilágításba helyezzük és új kihívások elé állítjuk őket; mindezek tőlük szokatlan izgalmakat hoznak. Bízom benne, hogy elnyerik a nézők tetszését”

– mondta el Ondruss Ilona, a sorozat producere.

Seprenyi László távozik, felhagy a színészettel is

A több bekövetkező változás közül az egyik, hogy a Bartha Krisztiánt megformáló Seprenyi László, a sorozatban 2013 óta játszó főszereplő távozik.

„Csodálatos éveket töltöttem a sorozatban, hálás vagyok minden pillanatért, de az életem más irányba halad, ezért nem csak a Barátok közttől, hanem a színjátszástól is megválok. Ettől függetlenül mindig szép emlékként tekintek majd vissza erre az időszakra”

– hangsúlyozta Seprenyi László.

Csórics Balázs beugrója már véget is ér

Ahogy arról már beszámoltunk, két epizód erejéig visszatért a sorozatba Csórics Balázs is.

Csórics Balázs az RTL Klub Barátok közt című sorozatában
Csórics Balázs az RTL Klub Barátok közt című sorozatában
Fotó: Barátok közt

A színész ma azonban már búcsúzott is a képernyőtől.

Nem a beharangozó alapján várt módon „bukkant fel” ByeAlex

A produkció a mai epizódot megelőző beharangozó közleménye szerint ebben a részben „felbukkan” az RTL Klub különböző műsoraiban (például X-Faktor, Made in Karantén) már sokat látott hazai híresség, ByeAlex egy számára teljesen új szerepben. A produkció úgy fogalmazott, hogy ByeAlex „adja meg a kegyelemdöfést a sorsfordító pillanatokban”. A sorozatot végignézve azonban kiderült, hogy mindössze annyi történt, hogy ByeAlex és Lábas Viki közös dala volt hallható.

Frissítés 21:05

Hírünket frissítettük, miután kiderült, hogy ByeAlex végül a berangozó közleménnyel ellentétben csak hangban „jelent meg”.

Borító: ByeAlex az RTL Klub Made in Karantén című tehetségkutatójának zsűrijében. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások