fbpx
Csórics Balázs, a Barátok közt című sorozatban Rudit alakító színész

Visszatér Csórics Balázs az RTL Klub Barátok közt című sorozatába, de nem marad sokáig

Az RTL Klub napi sorozatának egyik legnépszerűbb korábbi főszereplője várhatóan már péntek este felbukkan a szériában.

Csórics Balázs, a Barátok közt című sorozatban egykoron Rudit alakító főszereplő 2018-ban tűnt el az RTL Klub sorozatából, ahol négy éven át volt látható.

A Barátok közt rajongóinak körében rendkívüli népszerűségnek örvendő színész karaktere a sorozatban meghalt, amikor egy verekedés során beesett a Dunába és beverte a fejét egy farönkbe – idézte fel a SorozatWiki, mely szerint a színész most egy visszaemlékezés kapcsán tér vissza a szériába, ahol tavaly a sorozat 20 éves születésnapjára készített speciális epizódban is felbukkant már, de akkor csak egyetlen rész erejéig.

Az oldal szerint Csórics ezúttal sem marad sokáig, de ma és a jövő hét elején is látható lesz néhány epizódban, vagyis több epizódról is szó van. A történet szerint Krisztián visszaemlékezik arra az időre, amikor az afganisztáni katonai szolgálat alatt megismerte Rudit, és így lesz újra látható a népszerű karakter. A színész nyilatkozott is az oldalnak: azt mondta, kifejezetten örül, hogy katonai egyenruhába bújva szerepelhet újra, és hogy a felvételeken hivatásos katonák is jelen voltak, akikkel jó volt együtt dolgozni.

Csórics Balázs a Barátok köztben katonai ruhában
Csórics Balázs a Barátok köztben katonai ruhában

A Barátok közt alkotóitól egyébként nem idegen, hogy egy, egyébként akár már évekkel korábban kiírt régi szereplőt „feltámasztanak”. Többször is visszatért például a sorozatba a még 2009-ben egy lépcsőn meghalt Magdi anyus szerepét alakító Fodor Zsóka is.

További tévés hírek is olvashatók a Media1-en.

Borító: Csórics Balázs, a Barátok közt című sorozatban Rudit alakító színész. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások