gyertya, gyász, halál

Gyászol az RTL Magyarország

Elhunyt Szücs Edit, aki több mint 20 éven át dolgozott az RTL Magyarországnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Facebook-oldalán tette közzé a tragikus hírt az RTL Híradó, hogy elhunyt Szücs Edit, a stáb tagja.

Felidézték: Szücs Edit a kezdetektől, több mint 20 éven át dolgozott az RTL Magyarországnál.

„Neki és csapatának köszönhető, hogy az RTL Klub műsorai a megszokott, magas színvonalon kerültek képernyőre. Editet hatalmas életszeretetéről és munkabírásáról ismerte mindenki. Nagyon szerette a televíziózást. Súlyos betegsége ellenére is amíg csak tudott, dolgozott. Köszönünk neki mindent, hiányozni fog” – ezekkel a szavakkal emlékeznek Szücs Editre.

Szücs Edit mindössze 47 éves volt.

Alföldi Róbert színművész így búcsúzik tőle:

„Drága Edit!
….és te tudod, hogy miért, drága Cuki!

Csodálatos munkatárs voltál, igazi önzetlen jóbarát,
és különben is,egészen mélyen és igazul és mélyen szerethető ember.

Nagyon szerettem veled lenni, nagyon szerettem veled nevetni.

És kevés olyan embert ismertem, aki ennyire imádta a színházat.

Most nincs színház.

És most már te sem vagy… de, ha – nem is tudom, ha van kedved, gyere, ugorj be. Bármikor, bármilyen előadásra.

Édes Edit, erőd, nevetésed, nyitottságod mindig itt lesz a szívemben.

Sokunk szívében.

Borzalmas, hogy meghaltál.

Azt hittem sikerül.

szeretlek – alföldirobi”

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságainak tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!