Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, és Vadon Jani, a Rádió 1 műsorvezetői

Rádió 1 lehet a Rádió Top helyén

Ugyanis a Rádió 1 több vidéki frekvenciáját üzemeltető Oxgen Media felvásárolta a kazincbarcikai rádió üzemeltetőjét.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Hamarosan a Rádió 1 szólalhat meg a Rádió Top helyén, miután a kazincbarcikai helyi rádiót üzemeltető cég nemrégiben tulajdonosváltáson esett át – írja a radiosite.hu céginformációs adatokra hivatkozva.

A Rádió Top új gazdája a korábbi Ozone FM hálózatot működtető, jelenleg pedig több vidéki Rádió 1 frekvenciát is üzemeltető Oxygen Media lett.

A rádió új tulajdonosa május 26-án beregisztrálta a www.radio1kazincbarcika.hu internetes végződést, így ebből is úgy tűnik, hogy az FM 88,8 MHz-en is a Rádió 1 szólal majd meg az észak-magyarországi, borsodi városban.

A Rádió Top régóta üzemel a Kazincbarcika FM 88,8 MHz frekvenciáján
A Rádió Top régóta üzemel a Kazincbarcika FM 88,8 MHz frekvenciáján

A radiosite.hu megemlítette: a Rádió Top története egészen az 1990-es évekig nyúlik vissza, ekkor még az OIRT sávon volt hallható a 71,63 MHz-en, majd a kétezres évek elejétől költözött át az FM 88,8 MHz-re.

Mint arról a Media1 beszámolt, a Rádió 1 a miniszterelnökkel baráti, az Orbán-család egyes tagjaival üzleti kapcsolatokat is ápoló Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos egyik emberéhez került idén év elején.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, és Vadon Jani, a Rádió 1 műsorvezetői. Fotó: Facebook

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!