fbpx

Több mint 20 ezer embert érintő üzemszünet a MinDig Tv-n

Előreláthatólag szerda délig részlegesen vagy teljesen szünetel az ország egyes részein az Antenna Hungária által működtetett MinDig Tv szolgáltatás. A felhasználóknak ezt követően újra kell hangolniuk a vevőkészülékeiket, illetve a Mindig TV Extra előfizetőinek dekódert is cserélniük kell.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Technológiaváltás és frekvenciacserék miatt szünetel részlegesen vagy teljesen ma délig Magyarország egyes területein az Antenna Hungária által üzemeltetett digitális földfelszínű műsorszórás, azaz a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatás – derül ki a MinDig TV weboldáról.

A leállás több több mint 20 ezer háztartást érint a nyugat-magyarországi régióban.

A délig befejeződő műszaki munkálatokat követően a felhasználóknak újra kell hangolniuk a vevőkészülékeiket, amihez IDE kattintva található bővebb információ a Mindig TV weboldalán.

A Mindig TV nézőinek nem, a fizetős Mindig TV Extra előfizetőinek azonban egy új dekódert is üzembe kell helyezniük – közölte az Antenna Hungária, mely az új eszközöket postán már kiküldte.

A technológiaváltással kapcsolatban ajánljuk a Media1 korábbi hírét.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások