gyik.hu - A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal

Felvásárolta a gyik.hu-t és két népszerű hazai weboldalt a Sakkom Interaktív

A gyik.hu mellett a memegenerator.hu oldalhoz és az ingyenesjatekok.hu-hoz is a hozzájutott a vállalat, mely így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta internetes médiaportfóliójával.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív – tudatta a vállalat vezetője ma, pénteken. „A gyik.hu ugyan még csak néhány tízezer látogatóval rendelkezik havonta, de jól integrálható már meglévő felületeinkkel, például a 250 ezer egyedi látogatóval bíró hogyankell.hu-val, így a szinergiák kiaknázása révén komoly növekedésre számítunk” – mondta Kolma Kornél, a vállalat vezetője.

A felvásárlás részeként jutott hozzá ezen felül a Sakkom a hazai meme generátorok között az egyik legnagyobb látogatói bázissal rendelkező memegenerator.hu oldalhoz, valamint a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes játékokat kínáló ingyenesjatekok.hu-hoz.

„Úgy láttuk, hogy önerőből a gyik.hu bővülése már nem volt lehetséges, ezért mondtunk igent a SAKKOM Interaktív ajánlatára. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos még népszerűbbé teszi majd az oldalt” – mondta Kis Ernő, az oldal korábbi tulajdonosa.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: gyik.hu – A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal egy részlete

Szóljon hozzá!

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.