fbpx
gyik.hu - A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal

Felvásárolta a gyik.hu-t és két népszerű hazai weboldalt a Sakkom Interaktív

A gyik.hu mellett a memegenerator.hu oldalhoz és az ingyenesjatekok.hu-hoz is a hozzájutott a vállalat, mely így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta internetes médiaportfóliójával.

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív – tudatta a vállalat vezetője ma, pénteken. „A gyik.hu ugyan még csak néhány tízezer látogatóval rendelkezik havonta, de jól integrálható már meglévő felületeinkkel, például a 250 ezer egyedi látogatóval bíró hogyankell.hu-val, így a szinergiák kiaknázása révén komoly növekedésre számítunk” – mondta Kolma Kornél, a vállalat vezetője.

A felvásárlás részeként jutott hozzá ezen felül a Sakkom a hazai meme generátorok között az egyik legnagyobb látogatói bázissal rendelkező memegenerator.hu oldalhoz, valamint a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes játékokat kínáló ingyenesjatekok.hu-hoz.

„Úgy láttuk, hogy önerőből a gyik.hu bővülése már nem volt lehetséges, ezért mondtunk igent a SAKKOM Interaktív ajánlatára. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos még népszerűbbé teszi majd az oldalt” – mondta Kis Ernő, az oldal korábbi tulajdonosa.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: gyik.hu – A Sakkom Interaktív által felvásárolt egyik oldal egy részlete
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások