fbpx
Kreatív

Változások a Kreatív stábjában

Távozott nemrég Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes, de most új online vezető szerkesztő csatlakozott, és van más változás is.

Nagy Zsolt személyében új kolléga vette át a kreativ.hu irányítását vezető szerkesztőként. Nagy Zsolt a kommunikációs laphoz a Forbes magyar kiadásától érkezett, ahol szintén főképp az online-nal és különszámokkal foglalatoskodott. Azt írják, az új online munkatárs a nyomtatott magazinnál rovatszerkesztőként szintén részt vesz majd a munkában.

Bejelentették azt is, hogy Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes az év elején úgy döntött, hogy tíz év után távozik a kiadótól. Ő a jövőben szabadúszóként tevékenykedik a tartalomgyártás, kommunikáció és marketing területén, valamint több időt és figyelmet szentel irodalmi pályafutására.

Átmenetileg, de búcsúzott a szerkesztőség Győri Zsófiától is, aki anyai örömök elé néz. Helyét Balkányi Nóra vette át. Bicsérdi Ádám és Fülöp István a jövés-menés közepette is a helyükön maradtak – írja Pál Zsombor, a főszerkesztő, aki szintén a helyén van.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások