Kreatív

Változások a Kreatív stábjában

Távozott nemrég Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes, de most új online vezető szerkesztő csatlakozott, és van más változás is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nagy Zsolt személyében új kolléga vette át a kreativ.hu irányítását vezető szerkesztőként. Nagy Zsolt a kommunikációs laphoz a Forbes magyar kiadásától érkezett, ahol szintén főképp az online-nal és különszámokkal foglalatoskodott. Azt írják, az új online munkatárs a nyomtatott magazinnál rovatszerkesztőként szintén részt vesz majd a munkában.

Bejelentették azt is, hogy Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes az év elején úgy döntött, hogy tíz év után távozik a kiadótól. Ő a jövőben szabadúszóként tevékenykedik a tartalomgyártás, kommunikáció és marketing területén, valamint több időt és figyelmet szentel irodalmi pályafutására.

Átmenetileg, de búcsúzott a szerkesztőség Győri Zsófiától is, aki anyai örömök elé néz. Helyét Balkányi Nóra vette át. Bicsérdi Ádám és Fülöp István a jövés-menés közepette is a helyükön maradtak – írja Pál Zsombor, a főszerkesztő, aki szintén a helyén van.

Szóljon hozzá!