fbpx
Hajdú Péter, az ATV Frizbi című műsorában korábban

Hajdú Péter új netes médiuma csatlakozott az Atmediához

A tévés műsorvezető által indított internetes oldallal, az Indirekt.hu-val bővült a Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó sales house portfóliója.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Januárban indult, április elején pedig máris csatlakozott a legújabb szórakoztató és közélet tematikájú oldal, az Indirekt.hu az Atmediához – derül ki a reklámértékesítő ház honlapjáról.

Az új weboldalt Hajdú Péter, az ATV egykori műsorvezetőjének Csánó János üzletemberrel közösen tulajdonolt kft.-je, a 2017-es alapítású Blue Development Kft. működteti. Az ismert médiaszemélyiség nem csak tulajdonosként jegyzi az Indirektet: Hajdú Péter maga is készít rá tartalmakat, főleg videós riportokat.

Az oldalon – melynek az impresszuma szerint főszerkesztője Virág Mártonsztárok, sport, életmód, belföld és külföld rovatokba csoportosítva találunk tartalmakat. Az oldal vezető anyaga jelenleg arról szól, hogy „bugyibombát robbantott Mihalik Enikő”.

indirekt.hu
Az Indirekt.hu nyitóoldala

Az Indirekt.hu havi oldalletöltéseinek száma az Atmedia tájékoztatása szerint 2-2,5 millió PV/hó. (Forrás DKT/Gemius). Az Indirekt.hu egyébként nemrég a Hírkeresővel is együttműködésre lépett, és önálló dobozt vásárolt magának a hírgyűjtő főoldalának felső, kiemelt szakaszában: ott jelenleg közvetlenül az Index mellett található.

Az Atmedia tájékoztatása szerint különösen a piacon újdonságnak számító portál egyre bővülő videós tartalmaira és 46 ezres Facebook lájkszámára figyeltek fel, mielőtt megállapodtak volna Hajdú Péterék vállalkozásával az együttműködésről.

Hajdú épp két éve nem dolgozik tévében

Hajdú Péter és az ATV 2018. április 10-én, vagyis épp két éve szakította meg együttműködését.

Hajdú a Frizbi műsorvetője és producere volt, valamint akkoriban cége gyártotta a #bochkor és a Heti Napló című műsorokat. Hajdú és az ATV szakítására azután került sor, hogy Hajdú az ATV vezetőségének vétójogát figyelmen kívül hagyva a 2018-as országgyűlési választásokat megelőző utolsó Frizbibe interjúalanynak hívta be Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt annak ellenére, hogy a műsorba addig nem hívtak politikusokat, azt politikamentesként pozicionálták. Hajdú a tiltás ellenére is felvette a 25 perc időtartamú interjút, ami ráadásul nagyon alákérdezős lett. Az interjú végül nem is kerülhetett adásba, az ATV vezetősége ugyanis úgy ítélte meg, ez az egyoldalúság a választások előtt különösen is problémás lehet, szakmai támadásoknak lehetne alapja.

További hírek olvashatók a Media1-en.

Borító: Hajdú Péter, az ATV Frizbi című műsorában korábban.  Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!