fbpx
Bakos Piroska, a MOL szóvivője

Bakos Piroska lett a MOL szóvivője

A médiaszakember vezeti ezentúl a MOL Magyarország hazai külső és belső kommunikációjáért felelős csapatot is a szóvivői feladatok mellett.

Bakos Piroska a vállalatcsoport magyarországi kommunikációs vezetőjeként Szollár Domokosnak, a MOL Csoport kommunikációs igazgatójának tartozik majd beszámolási kötelezettséggel – írja a piacesprofit.hu.

Bakos Piroska a Pécsi Tudományegyetemen szerzett bölcsész diplomát. Ösztöndíjasként Németországban tanult. 13 évig a Magyar Televízió híradós műsorvezetője és külpolitikai szerkesztője volt. A Külügyminisztérium megbízásából ő látta el a magyar Európai Uniós Elnökség szóvivői feladatait. Munkájáért Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki

Bakos Piroska 2013 júliusától a 2014 novemberéig a Hír24 tévéhíradó műsorvezetője is volt. Az elmúlt években a német közszolgálati MDR (Mitteldeutscher Rundfunk) csatorna magyarországi tudósítója volt, valamint kommunikációs trénerként és gazdasági, diplomáciai, közéleti rendezvények moderátoraként dolgozott.

További karrierhírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások