JóAutók.hu

A JóAutók.hu-val bővül az Adaptive Media portfóliója

Ezentúl az Adaptive Media végzi az ellenőrzött használt autókat kínáló piactér display és programmatic hirdetési megoldásainak értékesítését.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Partneri megállapodást kötött a JóAutók.hu és az Adaptive Media internetes hirdetésértékesítő ház. Április elsejétől a sales house végzi a portál display és programmatic hirdetési megoldásainak ügynökségi értékesítését is.

A JóAutók.hu ellenőrzött használt autókat kínáló piactér, mely 2017 óta meghatározó és dinamikusan növekvő szereplője a magyar online autókereskedelmi piacnak. Az oldal felmérése szerint a látogatóinak 6 százaléka csak részben, 35 százaléka pedig egyáltalán nem érhető el más hirdetési portálokon keresztül – olvasható az együttműködést bejelentő mai, szerdai közleményben.

A JóAutók.hu kizárólag minősített kereskedőktől és magánszemélyektől származó autóhirdetéseket kínál olyan biztonságorientált vásárlók számára, akik szeretnék elkerülni a használtautó-vásárlás során felmerülő buktatókat. Az oldalon található összes autóhirdetés hitelességét egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező autós szakmai csapat ellenőrzi – a kereskedők céges, szakmai hátterétől kezdve az autó hivatalos kilométeróra állásig.

„Izgalmas lehetőség számunkra, hogy egy, a saját kategóriájában egyedi oldallal dolgozhatunk együtt. A JóAutók.hu „listing” tematikája nem csak brand safe környezetet biztosít a display hirdetéseknek, de keresési opciónak köszönhetően további targetálási lehetőségekkel is segíti hirdető ügyfeleink munkáját a felhasználók minél pontosabb célzásában és elérésében” – tette hozzá Horváth Tamás, az Adaptive Media kereskedelmi igazgatója.

Fodor László, a JóAutók.hu display értékesítési vezetője hozzátette:

„Weboldalunk display felületeinek ügynökségi értékesítéséhez olyan partnert kerestünk, akinek online piacismerete segítségünkre lesz abban, hogy a hirdetők számára bizonyíthassuk a JóAutók.hu-ban rejlő potenciált. Legyen szó márkaépítésről, termékbevezetésről, vagy autós hirdetők esetében aftersales- vagy készletkisöprő kampányról, targetált eszköz a hirdetők kezében”

(Disclaimer: A Media1 hirdetési felületeinek ügynökségi értékesítését is az Adaptive Media végzi.)

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!