A Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című reality keyartja

Érkezik a Feleségek luxuskivitelben és az Észbontók új évada a VIASAT3-ra

A Sony Pictures Television elárulta, hogy mely fényűző életet élő feleségek élete lesz látható a Feleségek luxuskivitelben című reality-ben és kik igyekeznek majd megcsillogtatni műveltségüket az Észbontókban. Kiderült az is, hogy mikor indulnak az új évadok, és hogy a Feleségek luxuskivitelben egyik epizódjában már az egészségügyi helyzet is megjelenik majd.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A koronavírus-járvány idején sem maradnak el a VIASAT3 bevállalós, időnként polgárpukkasztó saját gyártású műsorainak új évadai.

Április 14-én 19 órakor megújuló képi világgal és dupla premier epizóddal tér vissza egy új, immáron 7. évaddal az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő a csatornára, majd ezt követően kilenc héten át, minden hétköznap este 20 órától lesz látható a műsor.

Az Észbontók műsorvezetője ezúttal is Kovács Áron lesz, változik viszont a stúdiódíszlet, valamint a párosok beszélgetéseinek helyszíne is.

Ezek a hírességek lesznek az Észbontók 7. évadában

Az új részekben ismét celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását, újdonságként viszont a hírességek egy kilenchetes „elme bajnokság” keretében versenyeznek azért, hogy a döntő héten kiderüljön, melyik páros érti meg a legjobban az észbontókat és kapja meg a vándordíjat.

A műsorban olyan hírességek mutatják majd meg képességeiket mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

A VIASAT3-on jelentkező Észbontók c. vetélkedő 7. évada
A VIASAT3-on jelentkező Észbontók c. vetélkedő 7. évadának egyik pillanata. Fotó: Sony Pictures Television (SPT)

A koronavírus-járványra is reagál a Feleségek luxuskivitelben utolsó epizódja

A Feleségek luxuskivitelben című reality-ben az idei szezonban is betekintetést nyerhetnek a nézők a dúsgazdag magyar feleségek fényűző mindennapjaiba, amit drámai konfliktusok, szürreális helyzetek és sok-sok csillogás jellemez. Az Észbontók indulása után alig egy héttel, április 20-án 21 órakor érkezik a legújabb évad, amely a korábbiaktól eltérő módon, négy darab közel 90 perces epizódból áll majd, és hétfőnként lesz képernyőn.

A sorrendben utolsó rész különleges lesz, mivel a forgatás időszakában kialakult járványhelyzetre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba, mivel, bár a műsor elsődleges célja, hogy megmutassa a hölgyek szórakoztató, gyakran polgárpukkasztó életét, de  státuszuknak köszönhetően számos jótékonysági kezdeményezést is igyekeznek támogatni.

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában a már jól ismert szereplők – Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien – mellett a divat világában nagyon sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét ismerhetik meg a VIASAT3 nézői.

Mint azt a csatorna korábban már bejelentette, a Viasat3-on május 18-án debütál a hírességeket különálló konténerekbe záró Celebcella című műsor. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Celebs in Solitary című formátum magyar változatában kik lesznek a szereplők.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Feleségek Luxuskivitelben keyart / Viasat3

Szóljon hozzá!