ARC

Koronavírus ellen küzd az ARC legújabb pályázata

Kezdeményezést hirdetett az ARC, hogy elősegítse a koronavírus elleni hatékonyabb védekezést.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az ARC a Facebook-oldalán jelentette be ma az új pályázatát, amely elsősorban grafikusokat, járványügyi szakértőket, „firkászokat”, copywritereket (szövegírókat) és infografikusokat szólít meg. A pályázatra olyan infografikák beérkezését várják, amelyek szakszerű, jól átlátható és figyelemfelkeltő módon szemléltetik, hogyan lehet hatékonyan védekezni a koronavírus ellen.

A pályázat fő célja, hogy az óvintézkedések gyorsabban terjedjenek, mint a vírus.

Az elkészült tájékoztatókat majd mindenki egyénileg, jó minőségben ki tudja nyomtatni. Ezzel szeretné az ARC elősegíteni, hogy minél több helyre jussanak el az információs felületek, kis méretű plakátok, például társasházakba, orvosi rendelőkbe és boltokba. A közhasznú pályázat nyereménye a hasznos tevékenység mellett egy virtuális korona.

Az ARC nemrég kénytelen volt elhalasztani a CTP-vel közösen szervezett nagy falfestményfestő pályázatának zsűrizését a korona-vírusvilágjárvány miatt, de azt ígérik, a későbbiekben azt is megtartják.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: Az ARC Facebook oldalának profilképe

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.