fbpx
arc_CTP_artwall-2019_páláyzat

Elhalasztják Magyarország legnagyobb falfestmény-pályázatát, a CTP Art Wallt

Nem marad el, de a zsűrizési és kiválasztási folyamat későbbre kerül. Ezzel kapcsolatban adtak tájékoztatást a szervezők.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, ipari ingatlan fejlesztő és üzemeltető cége, a CTP még januárban Magyarországon is elindította Art Wall projektjét az ARC segítségével.

A projekt lényege, hogy az adott ország egy kiemelt, jól látható helyszínen található ipari ingatlanjuk hatalmas falára egy pályázat keretében keresik azt a műalkotást, amelyet aztán meg is valósítanak a homlokzatokon. Amikor erről beszámoltunk januárban, egy videót is közzétettünk, miről van szó. Íme emlékeztetőül.

Az élet azonban úgy tűnik, egyelőre közbeszólt, a CTP Art Wall by ARC – Fess 1 nagyot! pályázat szervezői ugyanis az alábbi közleményt juttatták el a Media1-hez:

Kedves Art Wall Pályázók és Érdeklődők!

Tekintettel a kialakult világjárvány helyzetre, sajnos azt a döntést kellett meghoznunk, hogy CTP Art Wall by ARC pályázatunkat a jelen állásánál befagyasztjuk, azaz most a zsűrizési, kiválasztási folyamatot nem tudjuk folytatni. Ezáltal mind a kiválasztási, mind a kivitelezési folyamatokat egy későbbi időpontban fogjuk újraindítani, melyet most még nem látunk előre.

Amint rendeződik a helyzet, újraindítjuk pályázatunkat, illetve a kiválasztási folyamatokat folytatni fogjuk, addig is minden pályázó, érdeklődő türelmét, és megértését kérjük!

Újabb információkkal azonnal jelentkezünk, amint aktuális lesz.

Mindenkinek kitartást és egészséget kívánunk az elkövetkezendő időszakra!

#maradjotthon #stayathome

A pályázattal kapcsolatos információk a https://www.facebook.com/ArcMagazin/, valamint a https://arcmagazin.hu/ weboldalakon is megtalálhatók.

A CTP-ről

A CTP Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, teljes körű szolgáltatást nyújtó, csúcstechnológiai üzleti parkokat, kereskedelmi és ipari ingatlanokat fejlesztő és üzemeltető cége. A CTP a CTPark hálózat tulajdonosa, amely Közép-Kelet-Európa legkiterjedtebb integrált, prémium üzleti park rendszere, több mint 5,5 millió négyzetméternyi A-kategóriás ingatlannal, több mint 90 stratégiai lokációban, 7 országban.

A CTP az ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében elkötelezett a természetes környezet védelme iránt. Így a cégcsoport már belefogott nagy területű faültetésekbe, erdő rekultivációkba, tervezik napkollektorok telepítését az épületeik tetőszintjére, illetve a fenntartható építés nevében az egész portfóliójukat átfogó BREEAM tanúsítási folyamat által az összes ingatlanjukra folyamatban van a szigorú BREEAM energiahatékonysági tanúsítvány megszerzése is. További információ a cégről: www.ctp.eu

(x)

Szóljon hozzá!