fbpx
#Stayathome Coding Camp - Green Fox Academy

Ingyenes programozóképzés indul a koronavírus-világjárvány miatt otthon tartózkodók számára

Így hasznosan tölthető otthon az idő, amíg elmúlik a koronavírus-világjárvány.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

#Stayathome Coding Camp néven ingyenes programozókurzust indít a Green Fox Academy azoknak, akik tanulással töltenék a koronavírus miatt felszabadult idejüket, és szívesen elkészítenék első saját webalkalmazásukat.

A háromhetes képzésre azokat is várják, akik már régóta bele akarnak kóstolni a tech világába, vagy akár egy ideje karrierváltáson is gondolkodnak, de előbb kipróbálnák magukat, mennyire való nekik egy bootcampképzés.

A kormányfő március 11-én rendelt el országos veszélyhelyzetet. A járvány lassítása érdekében hozott intézkedések miatt egyre többen nem tudják folytatni a munkájukat, ami tovább nehezíti ezt az időszakot. A szakemberek szerint a jövővel kapcsolatos szorongás oldásában sokat segíthet, ha legalább időszakosan lefoglaljuk magunkat. Erre kínálnak jó alternatívát a különböző önfejlesztő programok.

A junior programozóképzéseket nyújtó Green Fox Academy szeretné a szakértelmét az emberek segítségére fordítani a járvány ideje alatt, többek között ezért döntött úgy, hogy ingyenes online képzést ajánl fel azoknak, akik nem tudják folytatni a munkájukat, vagy az otthoni munkavégzés mellett belefér a hétköznapjukba pár óra tanulás.

A Green Fox Academy-nél a képzés során videós tananyagokat használnak, amiket a hallgatóknak önállóan, otthon kell feldolgozniuk. A mentorok által támogatott önálló és csoportmunka online térben, chatszobákban zajlik.

Hetente indul új kurzus

A programozóiskola március 30-án, jövő hétfőn indítja el ingyenes online képzését, amit hetente újabb csoport követ április végéig. A kurzus 3 hetes lesz, az órák minden hétköznap délután 3 és 7 között zajlanak majd.

„Szeretnénk a lehető legszemélyesebb légkört megteremteni, amit az online tér enged, hiszen a képzéseinknek a mentorokkal és csapattagokkal kialakult erős kapcsolat az egyik erőssége. Ezért egy webináriumtól eltérően a videós tananyagok mellett a mentoraink is együtt dolgoznak majd a résztvevőkkel” – hangsúlyozta Gyulavári Ádám, a Green Fox online képzést vezető mentora.

Gyulavár Ádám, a Green Fox online képzést vezető mentora
Gyulavár Ádám, a Green Fox online képzést vezető mentora

Az iskola minél szélesebb kör számára szeretné elérhetővé tenni a lehetőséget, ezért a jelentkezőknek mindössze egy egyszerű űrlapot kell kitölteniük a Green Fox Academy weboldalán. A kurzusokhoz való csatlakozáshoz csupán egy laptopra, stabil internetkapcsolatra, a tananyag feldolgozásához pedig középfokú angol nyelvtudásra van szükség.

„Úgy látjuk, hogy a programozói tudás még jobban felértékelődik, így amellett, hogy a képzés jó lehetőség a önfejlesztésre, akár egy új karriert is megalapozhat azoknak, akik váltásra kényszerülnek. Bízunk benne, hogy sokaknak segíthetünk ezzel a kezdeményezéssel, ezért a helyek számát sem korlátoztuk, a lehetőségeinkhez mérten az érdeklődésnek megfelelő erőforrást biztosítunk a programhoz” – mondta el Gyulavári Ádám.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!