fbpx
Otthonok&Megoldások

75 ezerre nőtt az Otthonok&Megoldások példányszáma

Ez az a lap, ami márkamagazinból nőtte ki magát újságárusoknál is értékesített lappá.

Idén már kilencedik születésnapját ünnepli az Otthonok&Megoldások lakberendezési és otthonteremtési magazin, mely – mint arról a Media1 beszámolt – tavaly november óta már újságárus terjesztésben is kapható. Most jelent meg a negyedévente megjelenő lap legújabb száma, ebből az alkalomból adtak tájékoztatást arról, hogy mostanra 75 ezerre nőtt az újság nyomott példányszáma. (Ebből 8600-at árulnak árushelyeken, míg a lap nagy része a Fundamenta-ügyfelek által pénzért előfizetett vagy lojalitás program keretében biztosított, postai terjesztésű példányszám.)

Tájékoztatást adtak arról is, hogy a magazinhoz kapcsolódó, folyamatosan frissülő online site, a www.otthonokesmegoldasok.hu mostanra már havi több mint 200 ezer látogatót vonz.

A Fundamenta lapja 100 oldal terjedelmű, és praktikus megoldásokkal, alaprajzzal segíti a lakberendezőket és az otthonukat csinosítókat. A hazai igényekre szabva számtalan panellakás átalakítását, kockaház korszerűsítését mutatják be, de a lap ingatlanvásárláshoz kapcsolódó jogi kisokost és pénzügyi tippeket is tartalmaz.

A magazint a Marqurd Media újságírói stábja készíti, a főszerkesztője Kitzinger Szonja.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások