Otthonok&Megoldások

75 ezerre nőtt az Otthonok&Megoldások példányszáma

Ez az a lap, ami márkamagazinból nőtte ki magát újságárusoknál is értékesített lappá.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Idén már kilencedik születésnapját ünnepli az Otthonok&Megoldások lakberendezési és otthonteremtési magazin, mely – mint arról a Media1 beszámolt – tavaly november óta már újságárus terjesztésben is kapható. Most jelent meg a negyedévente megjelenő lap legújabb száma, ebből az alkalomból adtak tájékoztatást arról, hogy mostanra 75 ezerre nőtt az újság nyomott példányszáma. (Ebből 8600-at árulnak árushelyeken, míg a lap nagy része a Fundamenta-ügyfelek által pénzért előfizetett vagy lojalitás program keretében biztosított, postai terjesztésű példányszám.)

Tájékoztatást adtak arról is, hogy a magazinhoz kapcsolódó, folyamatosan frissülő online site, a www.otthonokesmegoldasok.hu mostanra már havi több mint 200 ezer látogatót vonz.

A Fundamenta lapja 100 oldal terjedelmű, és praktikus megoldásokkal, alaprajzzal segíti a lakberendezőket és az otthonukat csinosítókat. A hazai igényekre szabva számtalan panellakás átalakítását, kockaház korszerűsítését mutatják be, de a lap ingatlanvásárláshoz kapcsolódó jogi kisokost és pénzügyi tippeket is tartalmaz.

A magazint a Marqurd Media újságírói stábja készíti, a főszerkesztője Kitzinger Szonja.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!