Alfahír

Új főszerkesztő az Alfahír élén

Változás volt a főszerkesztő-helyettesi poszton is a hírportálnál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Február 21-től, azaz mától Eszes Ádám lett az Alfahír hírportál új főszerkesztője – ezt az oldalon jelentették be ma, nem sokkal ezelőtt.

Eszes Ádám 2019 óta dolgozik az Alfahírnél. Több mint egy évtizedes újságírói tapasztalattal rendelkezik. Az új főszerkesztő 2010-től az Est Média munkatársa, 2012-től a HírTV hírszerkesztője, majd a csatorna híradójának felelős szerkesztője volt egészen 2018 augusztusáig.

A főszerkesztő-helyettesi feladatokat a továbbiakban Sarkadi-Illyés Csaba látja el, aki 2015 novembere óta a portál munkatársa.

Eszes Ádám, az Alfahír főszerkesztője
Eszes Ádám, az Alfahír főszerkesztője. Fotó: alfahir.hu

A kiadó közölte, hogy az N1TV vezetésében nem történt változás, a főszerkesztő továbbra is Lánczi Richárd, a főszerkesztő-helyettes pedig Hegedüs Szabolcs marad.

További személyi hírek olvashatók a Media1 karrier rovatában!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Lássuk is a konkrétumokat!

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!