fbpx
Kobe Bryant

Műsorváltozás Kobe Bryant halála miatt a Spíler TV-n

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga történetének egyik legjobb játékosa tragikus balesetben vesztette el az életét, egy róla szóló dokumentumfilmet sugároz a Spíler 1 és a Spíler 2.

Rendkívüli műsorváltozás lesz a Spíler TV-n vasárnap, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant sportlegenda emlékére, a NBA történetének egyik legtehetségesebb versenyzőjéről szóló dokumentumfilmet sugározhasson. A Kobe Bryant: A legenda című dokumentumfilmet február 16-án 21 órától láthatják a Spíler 1 nézői.

A filmet február 20-án, 20:40-től megismétlik, ám azt már a TV2 Média Csoport másik sportcsatornáján, a Spíler 2-n.

Kobe Bryant január 26-án vesztette életét lányával együtt egy helikopter-balesetben. Kobe Bryant-t és a 13 éves lányát, Giannát múlt hét pénteken a családjuk szűk körű ceremónia keretében temette el, nyilvános megemlékezést február 24-én tartanak majd a rajongóknak.

A Spíler TV piactársa, a Sport TV a sportoló halála után ugyancsak sugárzott egy különleges emlékműsort. Ők Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozó eredeti magyar hangos közvetítését ismételték meg.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Borító: Kobe Bryant. Fotó: Kobe Bryant Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások