Kobe Bryant

Műsorváltozás Kobe Bryant halála miatt a Spíler TV-n

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga történetének egyik legjobb játékosa tragikus balesetben vesztette el az életét, egy róla szóló dokumentumfilmet sugároz a Spíler 1 és a Spíler 2.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Rendkívüli műsorváltozás lesz a Spíler TV-n vasárnap, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant sportlegenda emlékére, a NBA történetének egyik legtehetségesebb versenyzőjéről szóló dokumentumfilmet sugározhasson. A Kobe Bryant: A legenda című dokumentumfilmet február 16-án 21 órától láthatják a Spíler 1 nézői.

A filmet február 20-án, 20:40-től megismétlik, ám azt már a TV2 Média Csoport másik sportcsatornáján, a Spíler 2-n.

Kobe Bryant január 26-án vesztette életét lányával együtt egy helikopter-balesetben. Kobe Bryant-t és a 13 éves lányát, Giannát múlt hét pénteken a családjuk szűk körű ceremónia keretében temette el, nyilvános megemlékezést február 24-én tartanak majd a rajongóknak.

A Spíler TV piactársa, a Sport TV a sportoló halála után ugyancsak sugárzott egy különleges emlékműsort. Ők Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozó eredeti magyar hangos közvetítését ismételték meg.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Borító: Kobe Bryant. Fotó: Kobe Bryant Facebook

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.