Kobe Bryant

Kobe Bryant emlékműsor a Sport2-n

A Sport TV szerdán a tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryant tiszteletére, az utolsó mérkőzése köré épülő emlékműsort sugároz. Pénteken meg is ismétlik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kobe Bryant, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának napokban bekövetkezett tragikus halála nyomán a Sport TV ma emlékműsorral emlékezik a sportlegendára.

A Sport TV engedélyt kapott az NBA-től Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozónak az eredeti magyar hangos közvetítésének megismétlésére, de a felvétel előtt stúdióbeszélgetést is sugároznak, melyben a Kobe Bryant Bryant pályafutását kommentátorként, illetve szakkommentátorként végigkísérő Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs kettős mellett a Bryant ellen pályára is lépő, őt szakértőként számtalan alkalommal elemző Dávid Kornél idézi fel a Lakers és az egyetemes kosárlabdázás legendájával kapcsolatos emlékeit.

A Kobe Bryant emlékének szentelt adást január 29-én, szerdán 18 órától sugározzák a Sport2-n, majd január 31-én, pénteken 22 órától a Sport2-n megismétlik, derül ki a Sport TV honlapjáról.

A 41 éves, kétszeres olimpiai bajnok, ötszörös NBA-győztes kosárlabdázó egy helikopter-balesetben hunyt el vasárnap.

További tévés hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!