fbpx
Kobe Bryant

Kobe Bryant emlékműsor a Sport2-n

A Sport TV szerdán a tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryant tiszteletére, az utolsó mérkőzése köré épülő emlékműsort sugároz. Pénteken meg is ismétlik.

Kobe Bryant, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának napokban bekövetkezett tragikus halála nyomán a Sport TV ma emlékműsorral emlékezik a sportlegendára.

A Sport TV engedélyt kapott az NBA-től Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozónak az eredeti magyar hangos közvetítésének megismétlésére, de a felvétel előtt stúdióbeszélgetést is sugároznak, melyben a Kobe Bryant Bryant pályafutását kommentátorként, illetve szakkommentátorként végigkísérő Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs kettős mellett a Bryant ellen pályára is lépő, őt szakértőként számtalan alkalommal elemző Dávid Kornél idézi fel a Lakers és az egyetemes kosárlabdázás legendájával kapcsolatos emlékeit.

A Kobe Bryant emlékének szentelt adást január 29-én, szerdán 18 órától sugározzák a Sport2-n, majd január 31-én, pénteken 22 órától a Sport2-n megismétlik, derül ki a Sport TV honlapjáról.

A 41 éves, kétszeres olimpiai bajnok, ötszörös NBA-győztes kosárlabdázó egy helikopter-balesetben hunyt el vasárnap.

További tévés hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások