A TV2 Újratervezés című lakásfelújítós műsorának logója

Már toborozza a TV2 az Újratervezés új évadának szereplőit

A TV2 olyan családokat keres, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat, és szeretnének a lakásfelújítós műsorban szerepelni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Tavaly volt először képernyőn a TV2-n az Újratervezés című, reality elemekben is bővelkedő lakásfelújítós műsor, melynek Stohl András és Ördög Nóra volt a műsorvezetője. A Media1-hez az első évad elmúlta óta is rengeteg e-mail és Facebook üzenetet érkezik, hogyan lehetne szereplőnek jelentkezni a műsorba. Elképesztő történeteket olvastunk több honfitársunktól arról, milyen életkörülmények között élnek, és emiatt szeretnék, ha a műsor felújítaná a lakásukat.

Számukra is fontos információ lehet, hogy néhány napja Csikesz Erika, a TV2 értékesítési igazgatója a Nonstop+ tévés konferencián beszélt arról, hogy idén új évaddal folytatódik az Újratervezés. Mostanra a TV2 weboldalán már zajlik is a lakásfelújítós reality új évadába a szereplők toborzása.

Aki tehát tavaly lemaradt, most idén újra megpróbálhat bekerülni a műsorba. A jelentkezéshez fotót kell küldeni a TV2 weboldalán keresztül a felújítandó lakásról, valamint le kell írni, mikor volt felújítva az ingatlan, illetve különböző egyéb adatokat is kérnek.

Ördög Nóra és a Stohl András új közös műsora, az Újratervezés a TV2-n
Ördög Nóra és a Stohl András a TV2 Újratervezés c. műsorában tavaly

További tévés hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.