fbpx
A TV2 Újratervezés című lakásfelújítós műsorának logója

Már toborozza a TV2 az Újratervezés új évadának szereplőit

A TV2 olyan családokat keres, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat, és szeretnének a lakásfelújítós műsorban szerepelni.

Tavaly volt először képernyőn a TV2-n az Újratervezés című, reality elemekben is bővelkedő lakásfelújítós műsor, melynek Stohl András és Ördög Nóra volt a műsorvezetője. A Media1-hez az első évad elmúlta óta is rengeteg e-mail és Facebook üzenetet érkezik, hogyan lehetne szereplőnek jelentkezni a műsorba. Elképesztő történeteket olvastunk több honfitársunktól arról, milyen életkörülmények között élnek, és emiatt szeretnék, ha a műsor felújítaná a lakásukat.

Számukra is fontos információ lehet, hogy néhány napja Csikesz Erika, a TV2 értékesítési igazgatója a Nonstop+ tévés konferencián beszélt arról, hogy idén új évaddal folytatódik az Újratervezés. Mostanra a TV2 weboldalán már zajlik is a lakásfelújítós reality új évadába a szereplők toborzása.

Aki tehát tavaly lemaradt, most idén újra megpróbálhat bekerülni a műsorba. A jelentkezéshez fotót kell küldeni a TV2 weboldalán keresztül a felújítandó lakásról, valamint le kell írni, mikor volt felújítva az ingatlan, illetve különböző egyéb adatokat is kérnek.

Ördög Nóra és a Stohl András új közös műsora, az Újratervezés a TV2-n
Ördög Nóra és a Stohl András a TV2 Újratervezés c. műsorában tavaly

További tévés hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások