fbpx
tv-távkapcsoló, tévé, tv, távkapcsoló

Nem az ön készülékében van a hiba, ha kedden nem lát bizonyos tévécsatornákat!

Egy átállás következtében február 4-én korlátozottan lesznek elérhetők Magyarországon a földfelszíni tévécsatornák.

Frekvenciacseréket hajt végre mind a 91 digitális földfelszíni televíziós telephelyén az Antenna Hungária, emiatt 2020. február 4-én, kedden (holnap) reggel 7 és 19 óra között teljes, minden televíziós csatornát és telephelyet érintő leállás várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban – derül ki az állami műsorszóró honlapjáról.

A műszaki leállás, a frekvenciacserék oka a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által előírt frekvencia sávkiürítési folyamat. A műszaki átállás első fázisában szükségessé vált a teljes, országos digitális földfelszíni (DVB-T) adóhálózatot érintő állomások adási csatornáinak áthangolása, ezt végzik el.

Az említett időszakban kedden szünet várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban, ami a MinDig TV és MinDig TV Extra felhasználóit fogja érinteni.

Az Antenna Hungária azt tanácsolja a MinDig TV előfizetőinek, hogy a digitális földfelszíni vevőeszközeiket (DVB-T dekóder, integrált televíziókészülék) este 19 óra után hangolják újra, amelyhez segítséget a MinDig TV weboldalán az alábbi linken találnak: mindigtv.hu/atallas

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások