fbpx
Szegeder

Támogatói programot indított a Szegeder

A szegedi hírportál a honlapjának megújítására gyűjt, cél, hogy az ország legmodernebb vidéki hírportálja legyen.

Olvasói támogatását kéri a szegeder.hu hírportál, hogy tavaszra lecserélhesse honlapját. A honlap megújítása már nagyon indokolt, mert a mostani olyan mint egy jól összerakott blog, „mi viszont ennél sokkal grandiózusabb tervekkel rendelkezünk” – írják.

A Szegeder a megújulást követően hírportálosabb lesz, fejlesztésének előkészítését már meg is kezdte egy kétfős szegedi programozócsapat. Az új oldal az ígéret szerint sokkal gyorsabb és biztonságosabb lesz (a korábbi oldalt tavaly áprilisban feltörték ismeretlenek), és új funkciókat is beépítenek. Lesz benne például dark mode, valamint egy angol nyelvű cikkeket tömörítő rovat,  melyben a fontosabb szegedi hírekről olvashatnak majd azok a Szegeden élő emberek, akik nem beszélnek magyarul, emellett lesz egy külön aloldal, ahol programötleteket mutatnak olvasóiknak.

A honlap megújítása nagyjából 1,5 millió forintot emészt fel, ebből azonban a Szegedernek csak félmillió forint áll jelenleg rendelkezésére. Az 1,5 milliós összeg kétharmadát kérik most olvasóktól. Úgy számolnak, hogy ha minden olvasójuk csak 1000 forinttal járul hozzá a projekthez, akkor gyorsan összejöhet a pénz, és még az üzemeltetési költségeikre is maradna fedezet.

A támogatóknak azt ígérik, hogy Magyarország legmodernebb vidéki hírportálját olvashatják naponta, valamint indítanak egy támogatói hírlevelet is, melyben a Szegeder történéseiről, és az őket érintő fontos változtatásokról, a honlap építéséről, annak aktuális fázisairól kapnak tájékoztatást. A támogatásokat PayPalon keresztül várják az olvasóiktól.

A Szegedert 2017 márciusában indította Szűcs Dániel. A lap magát újhullámos híroldalként definiálja, mely elsősorban helyi hírekről, eseményekről és kulturális értékekről szól.

További online médiával kapcsolatos hírek, cikkek olvashatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások