fbpx
A foci.444.hu felülete

Fociblogot indított a 444

Azért, mert a magyarázat szerint a „dugáson, a politikán, az indiszkrét pletykálkodáson és a mindenféle állatokon kívül a legtöbb embert a foci érdekli igazán”.

Új aloldalt indított a 444.hu, illetve annak tulajdonosa, a Magyar Jeti Zrt., méghozzá egy fociblogot a foci.444.hu internetes címen.

„A 444 megalapításakor az volt a kiindulópontunk, hogy ez egy olyan újság/blog/akármi, amiben arról, sőt csak arról fogunk írni, ami a szerzőit igazán, személyesen érdekli. A helyzet pedig az, hogy a dugáson, a politikán, az indiszkrét pletykálkodáson és a mindenféle állatokon kívül a legtöbbünket a foci érdekli igazán. Ráadásul nem is újhullámos, kit érdekel a szar magyar foci, streamen nézem a világfutball legjavát, nincs is csapatom, mert csak a legjobbak izgatnak-típusú kilúgozott focibuzik vagyunk: a szerkesztőségben dolgozik többek között 3 tagkönyves MTK-ultra (igen, járunk Nb2-es meccsekre), 1 dózsás, 1 rendszeresen meccsre járó fradista, egy Honvéd-szobadrukker és egy olyan Barca-rajongó, aki nem divatmajom, hanem ott töltötte a gyerekkora egy részét. De van köztünk United-, Spurs-, Roma-, Juve- olaszválogatott-, és Dortmund-szurker is, mert mégiscsak 2020-ban élünk. Ehhez képest, bár a 444 mindig is írt futballról, eddig aránylag kevés volt a focis tartalom, talán egyszerűen azért, mert öntudatlanul is soknak éreztük volna, ha minden olyan témáról posztolunk egy általános hírújságban, amiről amúgy hosszan cseteltünk/dumáltunk/leveleztünk idebent”

– áll abban az írásban, melyben a 444-es Szily László bejelenti, hogy elindult az új focis oldal, ahová egyébként ő, és a szintén 444-es Haszán Zoltán máris írt néhány bejegyzést.

A 444 újságírója hozzátette: az új fociblogban a tervek szerint lesz minden: kis posztok nagy gólokról, elemzésszerűségek, okoskodások, interjúk, helyszíni riportok, vicces apróságok és nagy, humoros dolgok, a drámaiakról és a patetikusakról nem is beszélve.

További médiahírek olvashatók a Media1-en, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy Kubatov Gábor fideszes politikus, a Fradi elnöke egy videó tanúsága szerint arról beszélt, hogy kitiltanak a Groupama Arénából bizonyos újságírókat.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások