fbpx
Remények földje, a TV2 új török sorozata

Indul A Remények földje a TV2-n

Ma délután lesz látható először az új török sorozat a TV2-n, íme a részletek.

Új török sorozat látható mától, január 2-tól a TV2 műsorán. A Remények földje egy szerelmespárról szól, akik vidékre szöknek és testvérpárnak adják ki magukat.

A 2018-ban gyártott széria ötletét egy Oscar-díjas hollywoodi film, a Mennyei napok adta, amely Richard Gere főszereplésével készült.

A történet az 1970-es években játszódik, és egy fiatal szerelmespárról szól, akik esküvőjük helyett egy tragikus baleset miatt szökni kényszerülnek Isztambulból. Vidéken rejtőznek el a rendőrség elől, ahol a környék tehetős családjának birtokán kapnak munkát és testvérpárnak adják ki magukat. A családfő azonban beleszeret a fiatal nőbe, aki nem viszonozza a férfi érzelmeit, így a farmot irányító édesanya megzsarolja a lányt, és ezzel kezdetét veszi a küzdelem az igaz szerelemért.

A főbb szerepekben olyan népszerű színészeket láthatnak a nézők mint a Ferihából és az Anyából megismert Vahide Percin, valamint a Végtelen szerelemben Ayhant alakító Kerem Alisik. A fiatal szerelmespárt Törökország legújabb sorozatsztárjai, Hilal Altinbilek és Ugur Günes játsszák.

A történethez olyan magyar színészek adták a hangjukat mint Kovács Nóra, Galambos Péter, Szatory Dávid, Mikecz Estilla, Gémes Antos, Szatmári Attila, Bogdányi Titanilla, Mezei Kitty, Bartsch Kata, Mórocz Adrienn, Makranczi Zalán, Tímár Éva, Kőszegi Ákos.

A Magyar Nemzet egy korábbi cikke szerint Törökország jelenleg a világ második legnagyobb tévésorozat-exportőre az Egyesült Államok mögött: 156 országban sugározzák és 500 millióan nézik a török műsorokat.

Az új török exporttermék, a Remények földje minden hétköznap 16:45-től lesz látható a TV2-n. A TV2-n egyébként mától új műsorrend lép életbe, erről ITT írtunk bővebben.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások