Éjjel-Nappal Budapest

Új időpontra kerül az Éjjel-Nappal Budapest

Januártól visszakerül egy későbbi időpontra, mert a szeptembertől bevezetett korai kezdési időpontban kisebb volt az RTLII-n futó műsor nézettsége.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Idén februárban átköltözött az RTL Klubról az RTLII csatornára az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat, mely a költöztetést követően 21:30-tól volt látható. Később az RTLII változtatott a sorozat kezdési időpontján, és ősztől átkerült korábbra, 19 órás kezdési időpontra.

A SorozatWiki azonban most észrevette, hogy 2020. január 2-tól visszatér az Éjjel-Nappal-Budapest az idei év első felében megszokott 21:30-as sávjába. Az oldal szerint azért változtatja meg az RTL Magyarország a csatorna a műsorrendjét ebben így, mert a 19 órai kezdés nem annyira tett jót a nézettségnek, visszaesés volt ahhoz képest, amikor még 21:30-kor kezdődött az ÉNB.

A TV2 Csoport egyébként ugyancsak műsorrendi átalakításokra készül 2020-tól.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Fotó: RTL Magyarország / Bársony Bence

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.