fbpx
Az RTL Klub Drága örökösök című sorozatának 3. évada

Új szereplőkkel tér vissza a Drága örökösök

Szinte rögtön a sorozat harmadik évadával kezdődik az új év az RTL Klub nézői számára. Molnár Piroska, Xantus Barbara, Kiss Ramóna és több más ismert név is felbukkan majd Ökörapátiban.

Január 2-án, az új év első csütörtökén, 19:50-kor indul a Drága örökösök harmadik évada, jelentette be az RTL Klub pénteken.

A harmadik évadban az örökösök és a legnépszerűbb karakterek mellett, új szereplők is színre lépnek: Lékai-Kiss Ramóna (a Barátok közt egykori szereplője, az X-Faktor jelenlegi műsorvezetője – érkezéséről nemrégiben írtunk már) egy dögös édesanyát, Molnár Piroska egy jó fej nagymamát, Xantus Barbara Józsi rég nem látott édesanyját, Szulák Andrea egy taxisofőrt alakít. Papadimitriu Athina Szláven múltjából kerül elő, Trokán Anna pedig a kocsmát próbálja majd megreformálni.

Az RTL Klub közleményében felidézik, hogy az idén elindult sorozat első két évada óriási sikerrel futott.

Ez várható a Drága örökösök folytatásában

Ezt írják a sorozat történetének alakulásáról:

A harmadik évadban ismét mindenki azon dolgozik majd, hogy hozzájusson a mesés örökséghez, és új szereplők is felbukkannak majd Ökörapátiban.  A Drága örökösök története szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

A harmadik évadban Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut. Mónika nem nyugszik és további DNS-tesztekkel próbálja kideríteni a testvéri szálakat. Kata öröksége veszélybe kerül. Olga nem adja fel a reményt, hogy visszaszerezze a vőlegényét, Szlávent. Dani örlődik Stefi és Kata között, de lehet, hogy egy harmadik hölgy, Franciska lesz az igaz szerelem? Józsi nem bírja tovább és elindul Thaiföldre megkeresni 20 éve eltűnt anyját. Vali álma végre beteljesedik, megnyithatja saját cukrászdáját: de milyen áron? Stefi pénze veszélyesen fogy, vajon mire lesz elég a hirtelen jött örökség? És ismét felmerül a kérdés: él-e Kálmán, és ha igen, hol van?

További tévés hírek találhatók a Media1 Tv rovatában, ahol épp ma számoltunk be arról, mikortól lesz képernyőn a Bátrak Földje című új napi telenovella.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások