A 8. kerület új Facebook oldala

Újabb fordulat Józsefváros lenyúlt Facebook-oldala kapcsán

A 8. kerület új vezetése gyors megoldást keresett azután, hogy úgy kapták vissza az oldal admin jogait, hogy a Facebook-oldal tartalmai már elérhetetlenné váltak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Media1 is beszámolt arról korábban, hogy Budapest 8. kerületének új vezetésű önkormányzata a Facebookhoz fordult, mivel nem kapott hozzáférést a városrész meglévő Facebook-oldalához az önkormányzati választások utáni átadás-átvételi folyamat során. Később a Facebook közép-keleti központjának segítségével Józsefváros visszakapta az adminisztrátori jogokat egy ausztrál magánszemélytől, de mire az új polgármester csapata nem sokkal később elkezdthette volna az ausztrál magánszemélytől visszavett oldal tartalmát frissíteni, teljesen eltűnt annak tartalma.

Pikó András polgármester ma arról írt a saját közösségi oldalán, hogy

végül kénytelenek voltak új oldalt indítani a kerület számára, hogy a kerület lakosai a történtek ellenére is elolvashassák a városvezetés hivatalos közlendőit.

A történet azonban valószínűleg itt még nem ér véget, mivel a polgármester egy korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy büntetőfeljelentést tervez tenni az oldal ügyében, mivel a történtek szerinte felvetik a bűncselekmény gyanúját. Az egykori klubrádiós műsorvezetőből lett polgármester később arról is írt a Facebook-oldalán, hogy az ausztrál magánszemélyhez került Facebook-oldalt a józsefvárosi önkormányzati cég közpénzekből finanszírozta, ennek bizonyítékaként egy PDF állományt is megosztott.

A kerület új oldalát ide kattintva érhetik el.

Több kerületben, ahol polgármesterváltás volt most ősszel, problémák adódtak az önkormányzati Facebook-oldalak átadása körül. Bonyodalmak voltak az átadás körül Óbudán és Újpesten is.

Borító: Józsefváros új Facebook-oldala

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!