fbpx
Mediaworks

Távozott a Mediaworks magazin üzletágának vezetője

A Mediaworks női lapjainak vezetője megbízottként vette át Kovács-Czövek Hajnalka feladatait a kormányközeli médiavállalatnál.

Fazekas Kira lett a fideszes médiaholding, a Mediaworks magazin üzletágának megbízott igazgatója, miután Kovács-Czövek Hajnalka távozott a pozícióból – értesült a Media1 a médiavállalat honlapjáról.

Fazekas Kira a mai nappal vette át a Mediaworks távozó magazin igazgatójának feladatait.

Fazekas Kira újságírói karrierjét a Fejér Megyei Hírlapnál kezdte. 1997-től 2004-ig a VICO, később a Sanoma Media Budapest által megjelentetett BRAVO szerkesztője, majd felelős szerkesztője volt. 1998 és 2003 között dolgozott az RTL Klubnak, majd a BRAVO TV főszerkesztője lett. 2005 márciusától a Blikk Nők magazin és márkakiterjesztéseinek főszerkesztőjeként tevékenykedett. 2006-tól irányítása alá tartoztak a Tina magazinok, majd a portfólióhoz csatlakozó Pink.hu, Ínyenc, Édes Élet és Buci Maci kiadványok. 2014-től a Mediaworks kiadó női portfólióját (Fanny, Fanny Konyha, Fanny magazin márkakiterjesztései, Lakáskultúra, TV műsor magazin, Édes Élet, Ínyenc, Tina Konyha, Test & Lélek, Mindmegette.hu, Astronet.hu és Lakáskultúra.hu) igazgatta.

Fazekas Kira, a Mediaworks magazin üzletágának megbízott igazgatója
Fazekas Kira, a Mediaworks magazin üzletágának megbízott igazgatója. Fotó: Mediaworks

A Mediaworks magazin üzletágának új igazgatója 1995-ben a Kodolányi János Főiskola Német nyelvtanár szakán diplomázott, majd tanulmányait szinkrondramaturg valamint kommunikáció és médiatudomány szakkal bővítette. 2000-ben végzett a BGF Külkereskedelmi Főiskola, közgazdász marketingkommunikáció szakirányán.

A távozó üzletágvezető, Kovács-Czövek Hajnalka 2017 elejétől vezette a magazin üzletágat, ahová több mint 15 éves médiatapasztalattal érkezett, amikor még nem a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA), hanem Mészáros Lőrinc volt a tulajdonos.Kovács-Czövek Hajnalka 1999-ben kezdte pályafutását a svájci Ringiernél, majd a magyar leányvállalatnál folytatta lapigazgatóként. Később a Ringier Kiadó magazin és könyv divízióigazgatója volt évekig.

Kovács-Czövek Hajnalka, a Mediaworks magazin üzletágának távozó vezetője
Kovács-Czövek Hajnalka, a Mediaworks magazin üzletágának távozó vezetője. Fotó: Mediaworks

A Mediaworkshöz olyan magazinok tartoznak mint a Lakáskultúra, az Autó-Motor, a Vitorlázás magazin, a Fanny magazin, a Fanny Konyha, az Édes élet, az Ínyenc, a Test&Lélek, a Mindmegette.hu, az Astronet.hu, a Diétaésfitnesz.hu, a Vidékíze.hu, a Vidék íze különszám, a Diéta és Fitnesz,

Borító: A Mediaworks székháza Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások