Krug Emília

Megvan Krug Emília ATV-s utódja

A műsorvezető helyettesítésének indoka egy hamarosan megszülető kisbaba.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Lampé Ágnes veszi át Krug Emília műsorvezetői feladatait az ATV-s A nap híre című műsor élén – értesült a Media1 Krug Emília Instagramon közzétett bejegyzéséből.

Az Insta-posztban Krug Emília azt írta, hogy a szülési szabadsága idején Lampé Ágnes és Simon András vezeti majd A nap hírét.

Lampé Ágnestől egyébként nem idegen a feladat, hiszen 2018 őszén, amikor kis szünetet követően visszatért a tévéképernyőre, ezt éppen A nap hírében tette meg.

Krug Emília búcsúposztja.
Krug Emília búcsúposztja. Fotó: Instagram

Krug Emília egyébként az Instagramon azt írta, valamint a Blikk megkeresésére elárulta, hogy úgy tervezi, hogy már jövő tavasszal  visszatér majd az ATV stúdiójába.

Lampé Ágnes
Lampé Ágnes, Krug Emília utódja

Borító: Facebook

Szóljon hozzá!

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.