Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios című formátumával október 1-jétől, keddenként jelentkezik majd új epizóddal YouTube-on. Az ígéri, hogy a vegán gasztroműsor egyszerre lesz felhőtlen főzős félóra és izgalmas talkshow, ahol miközben mellőznek minden állati alapanyagot, a nézők egy új oldaláról is megismerhetik az adott rész sztárvendégét. Steiner Kristóf mellett párja, Nimród Dagan állandó házigazdaként és sous chefként segít a műsorban.

„Utoljára a Viva képernyőjén láthattak a nézők, mint műsorvezetőt, annak pedig már tizenegy éve. Kicsit klisésen hangzik, de olyan ez, mint a biciklizés. Mintha alig telt volna el idő az akkori élő adások és az új műsor felvétele között” – mondta el Steiner Kristóf.

„Mindig arról szólt az életem, hogy megmutattam másoknak, mi mindennel foglalkozom. Volt, amikor tévén, színházon vagy az újságokon keresztül történt mindez, az utóbbi öt-hat évben pedig a konyhában teljesedett ki. Én mindig történeteket mesélek, egyszerűen mások a helyszínek és az eszközök” – tette hozzá a műsorvezető.

Hónapok óta zajlik az előkészítés

Kristófot februárban hívta fel telefonon a műsor kreatív producere. „Nagyon izgalmasan hangzott az ötlete és nagyon megtisztelő volt, de kicsit tartottam a dologtól” – idézte fel a Kristóf’s Kitchen in The Studios létrejöttének történetét a műsorvezető.

Készül a Kristóf’s Kitchen in The Studios
Készül a Kristóf’s Kitchen in The Studios

„Az emberben él egy rossz berögződés, általában elég nehezen összeegyeztethető a médiában látható produktum és a lélek. Itt viszont olyan szabad teret és minden őrült ötletemre áment kaptam, hogy rájöttem, ez nem egy szimpla főzőműsor. Ez az én konyhám beköltözve egy forgatási helyszínre, ahol ugyanolyan természetes maradhat a folyamat, ahogy az az én saját otthonaimban is zajlik. Leállások és átállások nélkül, másfél óra alatt, real time vettünk fel minden egyes epizódot, amit nagyjából félórában láthatnak majd a nézők” – tette hozzá Steiner Kristóf.

A sztárvendégek nem csak egy tévéműsor forgatásra jöttek, hanem – ahogy Steiner Kristóf fogalmazott – megérkeztek egy hedonista, kicsit házibuli szerű helyzetbe.

„Fontos megkötés volt a szerkesztőktől, hogy a felvétel előtt a sminkszobában ne beszélgessünk a vendégekkel, a nagy találkozások történjenek a kamerák kereszttüzében. Volt köztük, akit már régóta ismertem, és volt, akivel bár még nem találkoztam, de régóta kíváncsi voltam rá, vagy épp neki volt sztorija velem. Hogy mindez kamera előtt történt, különlegessé tette a vendégek jelenlétét, aki megnéz egy-egy epizódot, úgy hiszem, megérti, hogy miért mutat ez az egész túl azon, hogy minden műsorba kell egy sztárvendég. Remélem, sikerül őket úgy bemutatnunk, hogy mindenki érezhesse, ők sokkal többek sztárvendégnél.”

A formátum azé a cégé, mely az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja

A Kristóf’s Kitchen in The Studios a BrandWood Kft. második saját formátuma, a gyártócég fiatal csapata az RTL Klubra gyártott Pacsi! című kutyás, örökbefogadást népszerűsítő AFP-vel mutatkozott be 2018 tavaszán. Az új vegán gasztroműsor producere és főszerkesztője H. Horváth Ádám, a kreatív producer Molnár Karesz.

A műsor első évadjának nyolc epizódját augusztusban forgatták a The Studiosban, az első epizód Sári Évivel és Balázs Andival október 1-jétől érhető el a Kristóf’s Kitchen YouTube csatornán.

Ha már gasztronómia: épp tegnap számoltunk be arról, hogy megújult a Sóbors.hu gasztroportál.

Borítókép: Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.