fbpx
tesco

Árat emel a Tesco webshop

November 11-től változnak meg a webshopos rendelés díjai. Akik kisebb összegben szoktak vásárolni, rosszabbul járnak.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Megváltozik az online rendelés költsége a Tesco webshopjában november 11-től – erről az áruház e-mailben tájékoztatta a vásárlókat.

A változásokat követően a Tesco webáruházból történő 10 ezer forint alatti rendeléskor ezután a szállítási díjon felül úgynevezett kosárdíjat is fizetni kell, melynek mértéke további 750 forint terhet jelent az online vásárlók számára.

Ami viszont kedvező lehet, hogy a sokat költők ezután is tudnak ingyenes szállítást kérni bármely idősávra, csakhogy ehhez már 35 ezer forintnyi terméket kell a kosárba tenniük. (Ehhez eddig elegendő volt 29 ezer forintért vásárolni.)

Az ingyenes szállítás lehetőségével a karácsonyi, december 19. és 25. közötti időszakban senki sem tud élni.

Vagyis az új konstrukcióban, ha valaki ritkán rendel, és hajlandó bevárni, hogy összejöjjön 35 ezer forintnyi kosárérték, ingyen tud rendelni, aki viszont kisebb összegben szokott a webshopból vásárolni, ezentúl magasabb költséget fizet majd azért, hogy a Tesco autója útnak induljon a kiszemelt termékekkel.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások