tesco

Árat emel a Tesco webshop

November 11-től változnak meg a webshopos rendelés díjai. Akik kisebb összegben szoktak vásárolni, rosszabbul járnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Megváltozik az online rendelés költsége a Tesco webshopjában november 11-től – erről az áruház e-mailben tájékoztatta a vásárlókat.

A változásokat követően a Tesco webáruházból történő 10 ezer forint alatti rendeléskor ezután a szállítási díjon felül úgynevezett kosárdíjat is fizetni kell, melynek mértéke további 750 forint terhet jelent az online vásárlók számára.

Ami viszont kedvező lehet, hogy a sokat költők ezután is tudnak ingyenes szállítást kérni bármely idősávra, csakhogy ehhez már 35 ezer forintnyi terméket kell a kosárba tenniük. (Ehhez eddig elegendő volt 29 ezer forintért vásárolni.)

Az ingyenes szállítás lehetőségével a karácsonyi, december 19. és 25. közötti időszakban senki sem tud élni.

Vagyis az új konstrukcióban, ha valaki ritkán rendel, és hajlandó bevárni, hogy összejöjjön 35 ezer forintnyi kosárérték, ingyen tud rendelni, aki viszont kisebb összegben szokott a webshopból vásárolni, ezentúl magasabb költséget fizet majd azért, hogy a Tesco autója útnak induljon a kiszemelt termékekkel.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.

tévé, távkapcsoló, tv

Soron kívüli vizsgálatot indít a műsorszolgáltatás és a műsorterjesztés piacán a Gazdasági Versenyhivatal

A GVH-hoz beérkezett jelzések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek. Így a hatóság szerint a kisebb műsorterjesztők hátrányos helyzetbe kerülnek a nagy kábeles és műholdas szolgáltatókhoz képest, vagyis torzulhat a műsorterjesztési piac. Korábban a kis- és közepes hazai hírközlési szolgáltatók Orbán Viktornak is írtak levelet a problémáról.