Észbontók, VIASAT3

Visszatér az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben a VIASAT3-ra

Erről a VIASAT3-at működtető Sony Pictures Television regionális programigazgatója beszélt a Big Picture tévés konferencián Budapesten, de szó esett az Ide süss visszatéréséről is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szabó Balázs, a Sony Pictures Television regionális programingért felelős executive igazgatója is részt vett ma (kedden) a Big Picture tévés szakmai konferencián Budapesten. Szabó a Sony portfólióba tartozó csatornák eredményeinek ismertetése mellett néhány fontos bejelentést is tett.

Kiderült, hogy az Észbontók című vetélkedőjük 2020-ban visszatér, immáron a 6. évaddal. A műveletlenségi vetélkedőben időnként egészen hajmeresztő válaszokat adnak a játékosok, ezzel szórakoztatva a nézőket.

Elhangzott továbbá, hogy ugyancsak visszatér a VIASAT3 csatornára a Feleségek luxuskivitelben című műsor, méghozzá már a 3. évada következik. A gazdag feleségek életét bemutató reality mellett fontos hír lehet az is, hogy 2020-ban is folytatódik az Ide süss! című gasztroműsor. Az Ide süss! immáron a 6. évaddal érkezik 2020-ban.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában. A Big Picture konferenciáról ide kattintva olvashatók el további tudósításaink.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Emberek a koronavírus ellen védőruhában

Óriásit ugrott a magyar híroldalak látogatottsága a koronavírus-világjárvány hatására

A koronavírus hazai megjelenése és az ennek kapcsán bevezetett, az élet egyre több területét érintő kormányzati korlátozások látványos hatása a hírek iránti lázas érdeklődés, ami a hírsite-ok oldalletöltéseinek közel 90 százalékos növekedéséhez vezetett – derül ki a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) és a Gemius közös, a Media1-hez eljuttatott kutatásából.