A TV2 Fuss család, fuss! című sportvetélkedője

Műsorváltozással búcsúzik a Fuss család, fuss! és a Séfek Séfe

A műsorváltozások oka, hogy a Fuss család fuss! és a Séfek séfe is dupla epizódokkal ér véget. A TV2 programigazgatója ma egy konferencián egyébként elismerte, hogy a Fuss család fuss! nem úgy teljesített, ahogyan azt várták volna.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Utolsó hetéhez érkezett a TV2-n a Fuss család, fuss! című, Palik László vezette sportreality és a Séfek Séfe gasztrovetélkedő. Ebből az alkalomból jelentett be váratlanul műsorváltozásokat a TV2.

November 7-én, csütörtökön 19:20-tól a Fuss család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19:20-tól a Séfek Séfe dupla adások, záró részek kerülnek a TV2 képernyőjére.

A Fuss család, fuss versenyében négy fős családok küzdenek hetek óta a döntőbe jutásért. A csütörtök esti epizódokban derül ki, hogy melyik család hányadik helyen végez, a döntőben pedig egy eddig nem látott, különleges, vizes pálya is fontos szerephez jut. A legfittebb, győztes család 10 millió forintos fődíj tulajdonosa lesz a döntő végén.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója egyébként a Big Picture televíziós szakkonferencián ma, kedden bejelentette, hogy nem voltak megelégedve a Fuss család fuss! teljesítményével, ezért nem készül belőle újabb évad.

Vagyis a mostani dupla részek egyúttal a sportreality végét is jelentik majd.

Ami a Séfek séfét illeti, a péntek este 19:20-kor kezdődő dupla adásban egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András tanítványaira.

A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. Az este végén derül ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, azaz ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A TV2 Séfek séfe című műsora
A TV2 Séfek séfe című műsora. Fotó: TV2 sajtószoba

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában. A Big Picture tévés konferenciáról ide kattintva olvashatók tudósításaink.

Szóljon hozzá!