A TV2 Fuss család, fuss! című sportvetélkedője

Műsorváltozással búcsúzik a Fuss család, fuss! és a Séfek Séfe

A műsorváltozások oka, hogy a Fuss család fuss! és a Séfek séfe is dupla epizódokkal ér véget. A TV2 programigazgatója ma egy konferencián egyébként elismerte, hogy a Fuss család fuss! nem úgy teljesített, ahogyan azt várták volna.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Utolsó hetéhez érkezett a TV2-n a Fuss család, fuss! című, Palik László vezette sportreality és a Séfek Séfe gasztrovetélkedő. Ebből az alkalomból jelentett be váratlanul műsorváltozásokat a TV2.

November 7-én, csütörtökön 19:20-tól a Fuss család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19:20-tól a Séfek Séfe dupla adások, záró részek kerülnek a TV2 képernyőjére.

A Fuss család, fuss versenyében négy fős családok küzdenek hetek óta a döntőbe jutásért. A csütörtök esti epizódokban derül ki, hogy melyik család hányadik helyen végez, a döntőben pedig egy eddig nem látott, különleges, vizes pálya is fontos szerephez jut. A legfittebb, győztes család 10 millió forintos fődíj tulajdonosa lesz a döntő végén.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója egyébként a Big Picture televíziós szakkonferencián ma, kedden bejelentette, hogy nem voltak megelégedve a Fuss család fuss! teljesítményével, ezért nem készül belőle újabb évad.

Vagyis a mostani dupla részek egyúttal a sportreality végét is jelentik majd.

Ami a Séfek séfét illeti, a péntek este 19:20-kor kezdődő dupla adásban egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András tanítványaira.

A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. Az este végén derül ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, azaz ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A TV2 Séfek séfe című műsora
A TV2 Séfek séfe című műsora. Fotó: TV2 sajtószoba

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában. A Big Picture tévés konferenciáról ide kattintva olvashatók tudósításaink.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti