Az én kis családom

Az én kis családom – új sorozat az RTL Klubon

A Feriha főszereplőjének új sorozata november 11-től lesz képernyőn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story) címmel érkező új török sorozat cselekménye szerint Filiz (Hazal Kaya, a Feriha címszereplője) egyedül látja el a háztartást és neveli öt kisebb testvérét és támogatja alkoholista apját, aki minden pénzüket elissza. Bár minden hozzá hasonló fiatal lány azon van, hogy férjet fogjon, neki egy percnyi szabad ideje sincs arra, hogy szerelmes legyen.

A gazdag Barisért (Burak Deniz) a város minden nője odáig van, ő azonban fülig beleszeret a gazdag ficsúrokat egyáltalán nem kedvelő Filizbe. Baris mindent megtesz, hogy meghódítsa Filiz szívét: szegénynek állítja be magát, aki csak beosztottja egy gazdag üzletembernek.

Az én kis családom
Fotó: RTL sajtószoba

Az édes-bús családi történettel a szívhez szóló, kalandos és mulatságos török sorozatokat kedvelőknek szeretne kedvezni az RTL Klub.

Az én kis családom november 11-től minden hétköznap délután 16 órától lesz az RTL Klub műsorán. November 11-től egyébként életbe lép az RTL Klub új műsorstruktúrája, ami több más változást is hoz majd, érkezik például esténként 20:05-től a Konyhafőnök VIP gasztroreality.

Szóljon hozzá!

Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Hajdú Péter az elsőrendű vádlott egy adócsalási ügyben a Magyar Hang szerint

A Frizbi Entertainment Kft. volt tulajdonosát, a Mészáros Lőrinc feleségéhez tartozó Life TV és Ozone TV vezérigazgatóját a Magyar Hang értesülése szerint adócsalással vádolja az ügyészség egy korábbi ügy kapcsán. A Media1 telefonon utolérte a tévést, akitől azt is megkérdeztük, igaz-e, hogy Összezárva Hajdú Péterrel címmel tervez műsort a LifeTv-nél.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Nem vette fel az osztalékot Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa

Varga Zoltán üzletember, a Central Médiacsoport tulajdonosa a Media1-nek határozottan cáfolta a sajtóban az osztalékával kapcsolatban korábban megjelent állítást, illetve a Media1-nek ma tájékoztatást adott arról, hogy mikorra állítják helyre a fizetéseket a vállalatánál, illetve mikortól térnek vissza a teljes munkaidőre a járvány után.