fbpx
Az én kis családom

Az én kis családom – új sorozat az RTL Klubon

A Feriha főszereplőjének új sorozata november 11-től lesz képernyőn.

Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story) címmel érkező új török sorozat cselekménye szerint Filiz (Hazal Kaya, a Feriha címszereplője) egyedül látja el a háztartást és neveli öt kisebb testvérét és támogatja alkoholista apját, aki minden pénzüket elissza. Bár minden hozzá hasonló fiatal lány azon van, hogy férjet fogjon, neki egy percnyi szabad ideje sincs arra, hogy szerelmes legyen.

A gazdag Barisért (Burak Deniz) a város minden nője odáig van, ő azonban fülig beleszeret a gazdag ficsúrokat egyáltalán nem kedvelő Filizbe. Baris mindent megtesz, hogy meghódítsa Filiz szívét: szegénynek állítja be magát, aki csak beosztottja egy gazdag üzletembernek.

Az én kis családom
Fotó: RTL sajtószoba

Az édes-bús családi történettel a szívhez szóló, kalandos és mulatságos török sorozatokat kedvelőknek szeretne kedvezni az RTL Klub.

Az én kis családom november 11-től minden hétköznap délután 16 órától lesz az RTL Klub műsorán. November 11-től egyébként életbe lép az RTL Klub új műsorstruktúrája, ami több más változást is hoz majd, érkezik például esténként 20:05-től a Konyhafőnök VIP gasztroreality.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások