fbpx
Halpert Zsuzsa, az SAP új regionális kommunikációs vezetője

Halpert Zsuzsa lett Arató Márk utódja az SAP-nál

A 12 év után távozó szakember utódja az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP magyarországi és dél-kelet-európai régiós kommunikációs vezetői székébe.

Halpert Zsuzsa veszi át az SAP integrált kommunikációs vezetői feladatait, mostantól ő felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további 5 országában – jelentette be az üzleti intelligenciás megoldásokkal foglalkozó nagyvállalat.

A hazai üzleti informatikai szektor vezető vállalatának új kommunikációs szakértője az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP-hoz, közel 20 éve dolgozik kommunikációs területen.

Halpert Zsuzsa média oldalon kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott a VIVA TV-nél, majd ezt követően váltott a pr területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során infokommunikáció, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és employer branding programjait menedzselte.

Új munkakörében Magyarország mellett Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Románia, valamint Bulgária sajtó és közösségi média jelenlétét, továbbá belső kommunikációs feladatait irányítja – derül ki az SAP közleményéből.

Elődje, Arató Márk idén augusztusban jelentette be, hogy 12 év után új kihívásokat keresve távozik az SAP-tól.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások