Halpert Zsuzsa, az SAP új regionális kommunikációs vezetője

Halpert Zsuzsa lett Arató Márk utódja az SAP-nál

A 12 év után távozó szakember utódja az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP magyarországi és dél-kelet-európai régiós kommunikációs vezetői székébe.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Halpert Zsuzsa veszi át az SAP integrált kommunikációs vezetői feladatait, mostantól ő felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további 5 országában – jelentette be az üzleti intelligenciás megoldásokkal foglalkozó nagyvállalat.

A hazai üzleti informatikai szektor vezető vállalatának új kommunikációs szakértője az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP-hoz, közel 20 éve dolgozik kommunikációs területen.

Halpert Zsuzsa média oldalon kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott a VIVA TV-nél, majd ezt követően váltott a pr területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során infokommunikáció, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és employer branding programjait menedzselte.

Új munkakörében Magyarország mellett Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Románia, valamint Bulgária sajtó és közösségi média jelenlétét, továbbá belső kommunikációs feladatait irányítja – derül ki az SAP közleményéből.

Elődje, Arató Márk idén augusztusban jelentette be, hogy 12 év után új kihívásokat keresve távozik az SAP-tól.

Szóljon hozzá!