fbpx
Arató Márk, az SAP hazai és regionális kommunikációs vezetője

Távozik Arató Márk, az SAP kommunikációs vezetője

Több mint 12 évet töltött a vállalatnál, a hazai mellett regionális kommunikációs vezetői feladatokat is ellátott. Maga kezdeményezte a váltást.

Szeptember végével távozik posztjáról Arató Márk, az SAP hazai és regionális kommunikációs vezetője. A szakember saját kérésére, több mint 12 év után távozik az üzleti szoftvercégtől.

Arató Márk 2007 óta látja el az SAP Hungary Kft. külső-belső kommunikációs feladatait. Támogatásával a hazai szoftvercég többször nyerte el a legjobb üzleti márkáknak járó Business Superbrands oklevelet, és számos legjobb munkahely típusú díjat is nyert.

A szakembernek jelentős szerepe van abban, hogy vállalatirányítási rendszeréről ismert szoftvercég imidzsét innovációs megoldásszállítóvá formálta át a médiában.

Arató Márk tanácsadóként kezdte SAP-s pályafutását, amelyet a hazai kommunikációs vezetői poszt mellett az öt ország leányvállalata által alkotott dél-kelet-európai régió kommunikációs vezetői pozíciójáig tornászott fel. Dolgozott a németországi cégközpontban is, ahol egy leányvállalat globális belső kommunikációját segítette, és részt vett az SAP tehetséggondozói programjában is. Több új formátum (például az SAP HU TV) bevezetése is Arató nevéhez fűződik.

Íme egy részlet az SAP Hungary TV-ből, Arató Márk műsorvezetésével.

A szakember a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (a mai Budapesti Metropolitan Egyetem elődje) végzett, amelyet MBA diplomával egészített ki. Pályafutását államigazgatási és energiaszektorbeli kommunikációval kezdte, és ügynökségi oldalon is szerzett tapasztalatot.

Arató Márk azt egyelőre nem árulja el, hol folytatja majd a karrierjét.

További személyi hírek találhatók a Media1 karrier rovatában, ahol olvashatnak arról is, hogy alig pár hónap után máris távozott Fenyő Balázs, a Central Médiacsoport technológiai igazgatója.

Borító: Arató Márk, az SAP hazai és regionális kommunikációs vezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások