Az ATV választási műsorának csapata

Nagyot ment az ATV vasárnap

Az ATV szempontjából extrém magasnak számító nézőszámot szállított a tévécsatorna számára az egész estés választási műsor, és minden idők legnagyobb látogatottságát hozta az atv.hu internetes oldal is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nagyon bejött a ATV számára, hogy egész estés választási műsorral készült vasárnapra, ugyanis mint arról a médiavállalat a Nielsen Közönségméréstől származó adatok alapján a Media1-et tájékoztatta, a múlt hét 50 legnézettebb tv-műsora közül a 14. helyet szerezte meg az ATV vasárnap esti választási műsora, azt ugyanis több mint 400 ezren néztek a teljes lakosság körében. Ez ritka magas nézettségnek számít az ATV esetében.

21. lett a top50-es listán a szintén vasárnapi Heti Napló, melyet közel 285 ezren követtek figyelemmel  a 4+ korcsoportban. Sváby András élő műsorában szintén a választással foglalkozott. A 17:30-as Híradó vasárnap este 251 ezer nézőt vonzott a teljes lakosságban, ezzel a 27. lett a toplistán.

Ráadásul az atv.hu honlap egyedi látogatóinak a száma is meghaladta a 400 ezret vasárnap, ami rekord magas látogatottságnak számít a csatorna honlapjának esetében.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media1-nek azt mondta, hónapok óta készültek a kollégáival az esti 6 órás élő választási adásra, soha ennyi ember még nem dolgozott az ATV választási műsorában mint most: „az ország minden izgalmas helyszínén ott voltunk”. Azonban már a délelőtti órákban történt egy rendkívüli helyzet, hisz a pécsi tudósítójukat, Szalai Pétert, sajnálatos módon bántalmazták. „Örülök, hogy nem lett nagyobb baj” – mondta az eset kapcsán vezérigazgató.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója
Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Fotó: ATV

Németh S. Szilárd hozzátette: „Amellett, hogy egész este magas nézőszámunk volt, de a főműsoridő végét a 18-59 év közötti korcsoportban az ATV megnyerte”. Az ATV vezérigazgatója azt is mondta: arra számít, hogy az elkövetkezendő hetekben is hatalmas érdeklődés lesz a politikai tartalmú műsoraik iránt.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Az ATV választási műsorának csapata. Fotó: ATV

Szóljon hozzá!

COVID-19 - Koronavírus, kórház, nővér

Az Index írta a legtöbb hírt a koronavírusról

A Clementine látványos ábráiból az is kiderül, hogy a március 15-i hosszú hétvége tájékán jelent meg a legtöbb koronavírus témájú cikk a magyar híroldalakon, azóta folyamatosan csökken a média érdeklődése a téma iránt. A legnépszerűbb kifejezés a fertőzött volt a vizsgált magyar híroldalakon.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!