fbpx
Az ATV választási műsorának csapata

Nagyot ment az ATV vasárnap

Az ATV szempontjából extrém magasnak számító nézőszámot szállított a tévécsatorna számára az egész estés választási műsor, és minden idők legnagyobb látogatottságát hozta az atv.hu internetes oldal is.

Nagyon bejött a ATV számára, hogy egész estés választási műsorral készült vasárnapra, ugyanis mint arról a médiavállalat a Nielsen Közönségméréstől származó adatok alapján a Media1-et tájékoztatta, a múlt hét 50 legnézettebb tv-műsora közül a 14. helyet szerezte meg az ATV vasárnap esti választási műsora, azt ugyanis több mint 400 ezren néztek a teljes lakosság körében. Ez ritka magas nézettségnek számít az ATV esetében.

21. lett a top50-es listán a szintén vasárnapi Heti Napló, melyet közel 285 ezren követtek figyelemmel  a 4+ korcsoportban. Sváby András élő műsorában szintén a választással foglalkozott. A 17:30-as Híradó vasárnap este 251 ezer nézőt vonzott a teljes lakosságban, ezzel a 27. lett a toplistán.

Ráadásul az atv.hu honlap egyedi látogatóinak a száma is meghaladta a 400 ezret vasárnap, ami rekord magas látogatottságnak számít a csatorna honlapjának esetében.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media1-nek azt mondta, hónapok óta készültek a kollégáival az esti 6 órás élő választási adásra, soha ennyi ember még nem dolgozott az ATV választási műsorában mint most: „az ország minden izgalmas helyszínén ott voltunk”. Azonban már a délelőtti órákban történt egy rendkívüli helyzet, hisz a pécsi tudósítójukat, Szalai Pétert, sajnálatos módon bántalmazták. „Örülök, hogy nem lett nagyobb baj” – mondta az eset kapcsán vezérigazgató.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója
Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Fotó: ATV

Németh S. Szilárd hozzátette: „Amellett, hogy egész este magas nézőszámunk volt, de a főműsoridő végét a 18-59 év közötti korcsoportban az ATV megnyerte”. Az ATV vezérigazgatója azt is mondta: arra számít, hogy az elkövetkezendő hetekben is hatalmas érdeklődés lesz a politikai tartalmú műsoraik iránt.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Az ATV választási műsorának csapata. Fotó: ATV

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások