Az ATV választási műsor műsorvezetői: Rónai Egon, Vujity Tvrtko, Krug Emília, Sváby András

Bejelentették az ATV választási műsorának műsorvezetőit

Vasárnap este az ATV több fontos helyszínről, élőben közvetíti a helyi polgármesteri, önkormányzati képviselői és a budapesti főpolgármester választás alakulását.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Így döntött az ország címmel október 13-án, vasárnap este 17 óra 55 perctől rendkívüli műsorral jelentkezik az ATV az önkormányzati választások kapcsán.

A központi stúdióban Sváby András tartja majd a kapcsolatot a többi helyszínen lévő kollégával. Rónai Egon politikai elemzőkkel beszélget, Krug Emília és Vujity Tvrtko a legfrissebb választási eredményekről adnak majd folyamatos tájékoztatást. Egész este rendkívüli híradókkal is készül a csatorna, Holló Márta és Simon András műsorvezetésével. A legfontosabb budapesti és vidéki helyszíneken, valamint a választási irodában is ott lesznek az ATV riporterei.

„Az év legfontosabb adása az ATV-n a választási műsor, melyre hónapok óta készülünk. A legnépszerűbb műsorvezetők és riporterek közvetítik majd a legfrissebb és leghitelesebb híreket. Egy emlékezetes kampány végén rendkívül izgalmas fináléra számítunk” –  mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Borító: Az ATV Így döntött az ország című választási műsorának műsorvezetői: Rónai Egon, Vujity Tvrtko, Krug Emília, Sváby András. Fotó: ATV

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome-mal az Eurosport kerékpáros szakértője Juan Antonio Flecha készít interjút

Az Eurosport exkluzív sportjogokat vásárolt

Az Eurosport bejelentette, hogy ő közvetíti a Tour de France és a La Vuelta futamokat 2025-ig. Emellett a La Course by Le Tour, a Liège-Bastogne-Liège és Flèche Wallonne versenyket is élőben fogja sugározni a sportcsatorna.

Puch László vállalkozó, az MSZP volt pénztárnoka

Puch László, az MSZP volt pénztárnokának közeléből próbálták megszerezni a Computerworld, a PC World és a GameStar kiadóját

A több szaklapot is kiadó Project029 kiadóvállalatot nemrégiben majdnem megszerezték Puch László volt MSZP-pénztárnok közeléből egy végrehajtási eljárás során, de az ügylet végül meghiúsult. A Media1 utolérte Puchot is, aki röviden nyilatkozott is a történtekről. Közben az is kiderült, hogy a céghez érkező új lapigazgató a Fidelitasnál is fontos szakpolitikai pozíciót töltött be.