fbpx
Az ATV választási műsor műsorvezetői: Rónai Egon, Vujity Tvrtko, Krug Emília, Sváby András

Bejelentették az ATV választási műsorának műsorvezetőit

Vasárnap este az ATV több fontos helyszínről, élőben közvetíti a helyi polgármesteri, önkormányzati képviselői és a budapesti főpolgármester választás alakulását.

Így döntött az ország címmel október 13-án, vasárnap este 17 óra 55 perctől rendkívüli műsorral jelentkezik az ATV az önkormányzati választások kapcsán.

A központi stúdióban Sváby András tartja majd a kapcsolatot a többi helyszínen lévő kollégával. Rónai Egon politikai elemzőkkel beszélget, Krug Emília és Vujity Tvrtko a legfrissebb választási eredményekről adnak majd folyamatos tájékoztatást. Egész este rendkívüli híradókkal is készül a csatorna, Holló Márta és Simon András műsorvezetésével. A legfontosabb budapesti és vidéki helyszíneken, valamint a választási irodában is ott lesznek az ATV riporterei.

„Az év legfontosabb adása az ATV-n a választási műsor, melyre hónapok óta készülünk. A legnépszerűbb műsorvezetők és riporterek közvetítik majd a legfrissebb és leghitelesebb híreket. Egy emlékezetes kampány végén rendkívül izgalmas fináléra számítunk” –  mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Borító: Az ATV Így döntött az ország című választási műsorának műsorvezetői: Rónai Egon, Vujity Tvrtko, Krug Emília, Sváby András. Fotó: ATV

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások