Braghini Rozina a Jóban Rosszban sorozat jelenetében

Távozik a Jóban Rosszban egyik főszereplője

A Jóban Rosszban fiatal sztárja, Braghini Rozina a produkció elmúlt kilenc évében fontos karaktere volt a szériának, ahová még gyerekként csatlakozott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az érzelmes és céltudatos Bodolai Orsi karakterét alakító Braghini Rozina távozik a SuperTv2-n futó Jóban Rosszban című sorozatától – írta meg a tv2.hu
Braghini Rozina a nézők szeme láttára cseperedett kislányból felnőtt nővé, hiszen az általa megformált Bodolai Orsi karaktere kilenc éve látható a Jóban rosszban című sorozatban.

A sorozatban a Bodolai-család idősebbik gyermeke – aki a sorozat egyik fontos főszereplője volt – sok hullámvölgyön ment keresztül, míg eljutott élete egyik legmeghatározóbb döntéséig, hogy elhagyja Csillagkutat és édesanyja után költözik Erdélybe.

„Bodolaiék tényleg a családommá váltak. Ha ennyit vagy együtt egy csapattal, nagyon közel kerülsz a produkcióban dolgozó emberekhez. Cseke Katinka tényleg a második anyukámmá vált, és habár nincs már a sorozatban, továbbra is mindent megbeszélünk. Úgy vigyáz rám, mintha a saját gyereke lennék, a lánya Panna, pedig szinte a testvéremmé vált. A második családomon kívül értékes barátságokra is szert tettem, Legerszki Kriszti, Kárpáti Rebeka és Tóth-Zsiga Nóra mind nagyon jó barátnőim lettek” – nyilatkozta Braghini Rozina a tv2.hu-nak.

Az elmúlt kilenc év emlékére Braghini Rozinát Csillagkút díszpolgárává avatták.

Borító: Braghini Rozina a Jóban Rosszban sorozat jelenetében. Fotó: TV2 Sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

TV2 Tények

Pert vesztett a TV2

A tévécsatorna Tények című műsorának helyreigazítást kell közölnie az általa hírbe hozott László Imre ügyében, legalábbis ezt mondta ki a bíróság friss első fokú ítéletében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!