Braghini Rozina a Jóban Rosszban sorozat jelenetében

Távozik a Jóban Rosszban egyik főszereplője

A Jóban Rosszban fiatal sztárja, Braghini Rozina a produkció elmúlt kilenc évében fontos karaktere volt a szériának, ahová még gyerekként csatlakozott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az érzelmes és céltudatos Bodolai Orsi karakterét alakító Braghini Rozina távozik a SuperTv2-n futó Jóban Rosszban című sorozatától – írta meg a tv2.hu
Braghini Rozina a nézők szeme láttára cseperedett kislányból felnőtt nővé, hiszen az általa megformált Bodolai Orsi karaktere kilenc éve látható a Jóban rosszban című sorozatban.

A sorozatban a Bodolai-család idősebbik gyermeke – aki a sorozat egyik fontos főszereplője volt – sok hullámvölgyön ment keresztül, míg eljutott élete egyik legmeghatározóbb döntéséig, hogy elhagyja Csillagkutat és édesanyja után költözik Erdélybe.

„Bodolaiék tényleg a családommá váltak. Ha ennyit vagy együtt egy csapattal, nagyon közel kerülsz a produkcióban dolgozó emberekhez. Cseke Katinka tényleg a második anyukámmá vált, és habár nincs már a sorozatban, továbbra is mindent megbeszélünk. Úgy vigyáz rám, mintha a saját gyereke lennék, a lánya Panna, pedig szinte a testvéremmé vált. A második családomon kívül értékes barátságokra is szert tettem, Legerszki Kriszti, Kárpáti Rebeka és Tóth-Zsiga Nóra mind nagyon jó barátnőim lettek” – nyilatkozta Braghini Rozina a tv2.hu-nak.

Az elmúlt kilenc év emlékére Braghini Rozinát Csillagkút díszpolgárává avatták.

Borító: Braghini Rozina a Jóban Rosszban sorozat jelenetében. Fotó: TV2 Sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!