fbpx
Central Médiacsoport

Távozik Zalai Ágnes a Central Médiacsoport menedzsmentjéből

A Central Médiacsoport innovációs igazgatója, a Nosalty alapítója ugyanakkor új munkahelye mellett is marad a vállalatot tulajdonló Varga Zoltán üzletember közelében, értesült a Media1.

Távozik Zalai Ágnes, a Central Médiacsoport innovációs igazgatója (Chief Innovation Officer), a vállalat vezetői testületének tagja, a centrálos portfólióba tartozó Nosalty egykori vezérigazgatója – értesült a Media1.

Zalai Ágnes 2017 szeptembere óta, azaz immáron éppen két éve dolgozott a 24.hu-t, a Startlapot, az NLC-t, a vezess.hu-t, a nosalty.hu-t és több más digitális terméket is portfóliójában tudó Centrálnál, ahol a szakember eleinte digitális stratégiai tanácsadó volt, majd 2018 januárjától (Dunai András újmédiadivízió-igazgató távozását követően) a digitális üzletágat igazgatta. 2018 májusában újra változott Zalai pozíciója: ekkor jelentették be, hogy a pozícióját átadja Bognár Bálintnak, Zalai Pedig a jövőben (Mészáros Kinga nem sokkal korábban kinevezett vezérigazgató felkérésére) a Central Médiacsoport cégcsoport szintű digitális stratégiájának kidolgozására fókuszál.

Zalai Ágnes, a Central Médiacsoport távozó innovációs igazgatója (archív)
Zalai Ágnes, a Central Médiacsoport távozó innovációs igazgatója (archív)

A Media1 hétfőn délelőtt utolérte telefonon Zalai Ágnest, aki elmondta: saját döntése alapján két Centralnál töltött év után 2019. október 1-jével valóban távozik a cégcsoporttól, mivel egy új, egyelőre meg nem nevezett munkahelyen fog dolgozni.

Zalai Ágnes hozzátette: kapcsolata azonban nem szakad meg a Central Médiacsoporttal teljesen, hiszen Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatójának tanácsadójaként iparági érdekegyeztető és szakmai fórumokon továbbra is ellátja majd a Central Médiacsoport képviseletét. A cég innovációs feladatait a jövőben Zulik Ákos üzletfejlesztési munkatárs és Müller Attila innovációs projektmenedzser viszik tovább együttműködve az érintett szervezeti egységekkel.

Borító: A Central Médiacsoport épülete Budapesten, a Montevideo utcában. Fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások